αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Kylie Jenner είναι πλέον η νεότερη δισεκατομμυριούχος στην ιστορία. Πήρε τη θέση από τον Mark Zuckerberg

Η Kylie Jenner είναι πλέον η νεότερη δισεκατομμυριούχος στην ιστορία. Πήρε τη θέση από τον Mark Zuckerberg

Αυτό που διαφαινόταν εδώ και καιρό, έγινε πραγματικότητα. Η Kylie Jenner είναι ο νεότερος άνθρωπος που κατάφερε να γίνει δισεκατομμυριούχος, στη ιστορία. Μόλις στα 21 της. Η προσωπική της περιουσία υπολογίζεται πλέον σε πάνω από 1 δισ. δολάρια.

Έσπασε έτσι το ρεκόρ του Mark Zuckerberg, ο οποίος είχε γίνει δισεκατομμυριούχος στα 23 του, το 2008. Σημειώνεται ότι πιο πριν τον συγκεκριμένο τίτλο είχε ο Bill Gates, ο οποίος έγινε δισεκατομμυριούχος στα 31 του, το μακρινό 1987.

Ποια είναι η Kylie Jenner

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, η Kylie Jenner, πέτυχε την «εκτόξευση». Ασχολήθηκε άλλωστε μα κάτι που γνώριζε πολύ καλά: Τα lipsticks. Και έφτιαξε την online εταιρία με lipsticks, Kylie Cosmetics. Καταφέρνοντας να έχει πολλά έσοδα.

Η Kylie είναι η «μικρή» της οικογένειας Kardashian. Και φαίνεται όχι έχει τα φόντα να ξεπεράσει τα άλλα μέλη της διάσημης οικογένειας της. Οταν λάνσαρε την εταιρία της το 2015, πέτυχε sold out στα προϊόντα της άμεσα. Και όλα δείχνουν ότι η ταχύτατη ανάπτυξη θα συνεχιστεί πέρα και από τον τωρινό «τίτλο»

Η 21χρονη επιχειρηματίας, είναι ιδρύτρια, CEO, Chief Marketing Officer και Chief Creative Officer στην εταιρία της.

Και ένα βίντεο του Forbes από το 2018

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + nineteen =