αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ JYSK κατέγραψε αύξηση κερδών 203% στην Ελλάδα

Η JYSK κατέγραψε αύξηση κερδών 203% στην Ελλάδα

Νέο ρεκόρ αποτελεσμάτων για το οικονομικό έτος 2021/2022, με αύξηση τοσο στον τζίρο όσο και στα EBIT, κατέγραψε η JYSK Ελλάδας.

Ειδικότερα, ο τζίρος της εταιρείας ανήλθε σε 82.239.185 εκατ. και τα EBIT στα 9.111.017 ευρώ, με ανάπτυξη 33,6% και 203% αντίστοιχα, σε σύγκριση με τα αποτελέσματα του προηγούμενου οικονομικού έτους.

“Είναι το καλύτερο αποτέλεσμα από τότε που η JYSK ήρθε στην Ελληνική αγορά, αποδεικνύοντας τη δυναμική του concept μας αλλά και της ελληνικής ομάδας, τα περισσότερα μέλη της οποίας είναι μαζί μας από την πρώτη μέρα” δήλωσε σχετικά με τα αποτελέσματα ο κος Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας.

Εστίαση σε εξαιρετικές προσφορές για το σπίτι

Ειδικά σε κατηγορίες προϊόντων όπως στρώματα, έπιπλα και είδη σπιτιού και διακόσμησης, οι πωλήσεις εκτοξεύτηκαν την περσινή χρονιά.

“Η JYSK μέσω της επέκτασης του δικτύου της έχει πλέον παρουσία σε όλο και περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, φέρνοντάς μας πιο κοντά από τους ανταγωνιστές μας στους πελάτες μας. Επιπρόσθετα είμαστε διαθέσιμοι παντού μέσω του ιδιαίτερα δημοφιλούς e-shop μας”, ανέφερε ο κος Szimeiszter.

Στο τρέχων οικονομικό έτος που τελειώνει τον Αύγουστο του 2023 η JYSK έχει στόχο να ανοίξει 6 νέα καταστήματα και να ανακαινίσει άλλα 8 έτσι ώστε να είναι συμβατά με το πιο πρόσφατο concept καταστημάτων της αλυσίδας.

Σχολιάζοντας τα σχέδια της JYSK Ελλάδας για το νέο έτος ο κος Szimeiszter ανέφερε: “Εκτός από το άνοιγμα νέων καταστημάτων είμαστε στη μέση ενός εντατικού πλάνου ανακαίνισης καθώς επενδύουμε συνεχώς στη βελτίωση των καταστημάτων μας και των λειτουργιών τους”.

Τα θετικά αποτελέσματα της JYSK Ελλάδας είναι μέρος ενός ευρύτερου success story, καθώς ο όμιλος JYSK, ο οποίος διαθέτει συνολικά πάνω από 3.200 καταστήματα σε 48 χώρες, ανακοίνωσε αποτελέσματα ρεκόρ με συνολικό τζίρο 4,87 δισ. ευρώ και EBIT 612 εκατ. ευρώ.

Το πρώτο κατάστημα JYSK στην Ελλάδα άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2015 στην Αθήνα και σήμερα η JYSK διαθέτει 54 καταστήματα και απασχολεί 455 υπαλλήλους στην Ελλάδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − thirteen =