αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ JYSK αναζητά προσωπικό για το νέο της κατάστημα στον Πειραιά- Που να στείλεις το βιογραφικό σου

Η JYSK αναζητά προσωπικό για το νέο της κατάστημα στον Πειραιά- Που να στείλεις το βιογραφικό σου

Πωλητές και πωλήτριες αναζητά η JYSK, για το νέο κατάστημα της στην περιοχή του Πειραιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους για δύο βασικές αγγελίες. Τους πωλητές πλήρους απασχόλησης (εδώ) και τους πωλητές μερικής απασχόλησης (εδώ). Και στις δύο περιπτώσεις, πρόκειται για συμβάσεις αορίστου χρόνου. Ενώ παρέχεται και ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλισης.

«Από ένα κατάστημα στη Δανία το 1979, η JYSK επεκτάθηκε σε περισσότερα από 2.700 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Για να εξασφαλίσουμε τη μελλοντική ανάπτυξη χρειαζόμαστε τους καλύτερους εργαζόμενους. Αρπάξτε την ευκαιρία να γίνετε μέλος της JYSK. Εάν δείξετε αφοσίωση θα συναντήσετε τις ευκαιρίες», τονίζει η εταιρία.

Αναζητούμε πωλητές/τριες για το νέο JYSK κατάστημα που θα ανοίξει στον Πειραιά. Κάνε αίτηση σήμερα και ως τις 04.01.2019., κλικάροντας στους συνδέσμους που ακολουθούν, και ίσως ο νέος χρόνος σε βρει στην ομάδα της JYSK #BringDedicationMeetPossibilities #GoJYSK #JoinUsΠωλητές/τριες πλήρους απασχόλησης, Πειραιάς: https://jy.sk/IΠωλητές/τριες μερικής απασχόλησης, Πειραιάς: https://jy.sk/Z

Gepostet von JYSK Greece am Donnerstag, 20. Dezember 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − sixteen =