αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ influencer Chiara Ferragni μπήκε στο Δ.Σ. του κολοσσού Tod’s

Η influencer Chiara Ferragni μπήκε στο Δ.Σ. του κολοσσού Tod’s

Για την Chiara Ferragni έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται για την influencer και επιχειρηματία, με 23,3 εκατ. followers στο Instagram. Και με συνεργασίες με μεγάλα brands στην διαδρομή της.

Τώρα έκανε το επόμενο βήμα. Ο ιταλικός όμιλος μόδας Tod’s ανακοίνωσε ότι τοποθέτησε τη σταρ του Instagram ως μέλος του διοικητικού του συμβουλίου, εντείνοντας τις προσπάθειες να κερδίσει τους νεότερους σε ηλικία αγοραστές που τροφοδοτούν την ανάπτυξη του κλάδου.

Τα αποτελέσματα φάνηκαν… με το καλημέρα. Η μετοχή του ομίλου δερμάτινων ειδών πολυτελείας κατέγραψε άλμα άνω του 5% μετά την ανακοίνωση για τη συνεργασία με την 33χρονη Ιταλίδα.

«Είμαστε σίγουροι ότι η γνώση της Κιάρα για τον κόσμο των νέων ανθρώπων, σε συνδυασμό με την εμπειρία άλλων μελών του συμβουλίου, μπορεί να οδηγήσει σε απόψεις που επικεντρώνονται περισσότερο στην αλληλεγγύη προς άλλους, με ισχυρή εστίαση στις νεότερες γενιές που, τώρα περισσότερο από ποτέ, χρειάζονται να τις ακούσει κάποιος», ανέφερε η Tod’s.

Επίσης, η Ferragni κατέχει το 99% της Sisterhood, το 55% του TBS Crew και το 32,5% της Serendipity, σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere. Η ίδια το 2009 ξεκίνησε το blog «The Blonde Salad».

Το 2015 η Ferragni έγινε case study στο Harvard Business School λόγω του blog της και της σειράς παπουτσιών που λάνσαρε. Επίσης την ίδια χρονιά μπήκε στη λίστα «30Under30» του Forbes. Ενώ ακολούθησαν και άλλες διακρίσεις.

Σύμφωνα με το celebritynetworth.com, η περιουσία της αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 10 εκατ. δολάρια.




ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 6 =