αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Huawei ρίχνει τις τιμές στις νέες ναυαρχίδες της για να… σώσει την παρτίδα (λόγω απουσίας Google Apps)

Η Huawei ρίχνει τις τιμές στις νέες ναυαρχίδες της για να… σώσει την παρτίδα (λόγω απουσίας Google Apps)

Το έχουμε ξανά πει: Η Huawei μπαίνει σε αχαρτογράφητα νερά. Το «μπλόκο» από τις ΗΠΑ καλά κρατεί, και η Huawei έχει ένα μεγάλο γρίφο να λύσει. Πως θα καταφέρει να πείσει τους χρήστες να αγοράσουν τις νέες ναυαρχίδες της που δεν θα διαθέτουν Google Apps;

Μια πρώτη κίνηση φαίνεται πως είναι οι… εκπτώσεις. Όπως υποστηρίζει ο RODENT950 στο Twitter, το Huawei P40 θα ξεκινά από τα 600 ευρώ, ενώ η βασική τιμή του P40 Pro θα είναι 800 ευρώ. Μάλιστα, φέτος θα υπάρξει και μια τρίτη έκδοση, το Huawei P40 Pro Premium Edition, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 1.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι το P30 Pro είχε κάνει το επίσημο ντεμπούτο του περίπου στα 1.000 ευρώ περίπου, ενώ το απλό P30 περίπου στα 800 ευρώ.

Ωστόσο το ερώτημα παραμένει και πάλι: Πόσοι χρήστες θα πληρώσουν για να αγοράσουν μια ναυαρχίδα, χωρίς δημοφιλείς εφαρμογές όπως το GMail, τα Google Maps, το Google Drive και το YouTube; Κάτι που φυσικά θα ισχύει και για την Ελλάδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =