αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Huawei… επανακυκλοφορεί το P30 Pro. Με εφαρμογές Google

Η Huawei… επανακυκλοφορεί το P30 Pro. Με εφαρμογές Google

Εφόσον η Google ως αμερικανική εταιρία απαγορεύεται κατόπιν εντολής Trump να συνεργαστεί με την κινεζική Huawei μιας και η τελευταία βρίσκεται ακόμα στη “μαύρη λίστα” του αμερικανικού εμπορίου, κανένα νέο τηλέφωνο Huawei δεν μπορεί να έχει Google υπηρεσίες. Το Huawei P30 όμως είχε κυκλοφορήσει πριν το ban το 2019 και είναι το τελευταίο μοντέλο της εταιρίας που προσφέρει Google Play. Έτσι, εκμεταλλευόμενη το “παραθυράκι” που της προσφέρει η διεθνής νομοθεσία, η Huawei μπορεί να κυκλοφορήσει ένα ακόμη P30 Pro με χρήση Google υπηρεσιών.

Η Huawei παρουσίασε λοιπόν στη Γερμανία το P30 Pro New Edition το οποίο έρχεται με προ-εγκατεστημένο το Android 10, χωρίς όμως να ανακοινώνει διαθεσιμότητα για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Πρακτικά πέρα από το ανανεωμένο λογισμικό, πρόκειται για το ίδιο τηλέφωνο όσον αφορά το hardware, μόνο που αυτή τη φορά προσφέρεται και σε Silver Frost χρώμα. Εσωτερικά δεν έχει αλλάξει κάτι και έχουμε OLED οθόνη 6.47 ιντσών, Kirin 980, 8GB RAM, 4 κάμερες στο πίσω μέρος και μπαταρία 4.200 mAh. Στον αποθηκευτικό χώρο υπάρχει μόνο η επιλογή των 256GB. H τιμή του στη Γερμανία διαμορφώνεται στα €749 και θα είναι διαθέσιμο προς πώληση αύριο, 15 Μαΐου. Με κάθε αγορά θα δίνονται δώρο τα FreeBuds 2 ασύρματα ακουστικά και μία έκπτωση στο Watch GT 2 το οποίο θα κοστίζει €99.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + five =