αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Huawei έβγαλε ανακοίνωση για την υπόθεση με τη Google. Και μάλλον… είναι σκούρα τα πράγματα

Η Huawei έβγαλε ανακοίνωση για την υπόθεση με τη Google. Και μάλλον… είναι σκούρα τα πράγματα

Επίσημη θέση πήρε η Huawei, στην υπόθεση που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις τις τελευταίες ώρες και αφορά το ενδεχόμενο «μπλοκάρισμα» της Google προς την κινεζική εταιρία. Η ανακοίνωση της Huawei αναφέρει:

«Η Huawei έχει συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και εξέλιξη του Android σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως ένας από τους βασικούς συνεργάτες του Android, έχουμε δουλέψει στενά με την πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα για την ανάπτυξη ενός οικοσυστήματος που έχει ωφελήσει τόσο τους χρήστες όσο και τον κλάδο.
Η Huawei θα συνεχίσει να παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας και υπηρεσίες μετά την πώληση σε όλα τα υπάρχοντα smartphones και tablets των brands Huawei και Honor, καλύπτοντας αυτά που ήδη έχουν πωληθεί ή βρίσκονται σε απόθεμα παγκοσμίως. Θα συνεχίσουμε να “χίζουμε” ένα ασφαλές και βιώσιμο οικοσύστημα λογισμικού, με σκοπό να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία σε όλους τους χρήστες».
Βλέπουμε ότι και η Huawei, όπως και η Google στη δική της ανακοίνωση, εστιάζει στα «υπάρχοντα smartphones και tablets των brands Huawei και Honor». Σε αυτά, δηλαδή, που έχουν πωληθεί ή βρίσκονται σε απόθεμα παγκοσμίως. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με τις νέες συσκευές.
Δεν είναι τυχαίο, ότι και η Google στην ανακοίνωση της λέει ότι θα παρέχει ενημερώσεις και υπηρεσίες στις ήδη υπάρχουσες συσκευές που έχουν στα χέρια τους οι χρήστες. Δεν διευκρινίζεται όμως τι θα γίνει με τις μελλοντικές συσκευές. Ενώ μένει να δούμε τι ακριβώς θα γίνει όταν η Google βγάλει μέσα στον χρόνο την νέα έκδοση του Android.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 6 =