αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Huaweι φέρνει στην Ελλάδα νέες ναυαρχίδες σε τιμές ως 2.499 ευρώ, αλλά… χωρίς Google Apps

Η Huaweι φέρνει στην Ελλάδα νέες ναυαρχίδες σε τιμές ως 2.499 ευρώ, αλλά… χωρίς Google Apps

Σε «αχαρτογράφητα νερά» μπαίνει η Huawei όπως έχουμε ξανά γράψει εδώ στο It’s Possible. Η κινεζική εταιρία βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, αφού είναι έτοιμη να κυκλοφορήσεις τις νέες ναυαρχίδες της, οι οποίες δεν θα διαθέτουν Google Apps, αφού το ban εξ Αμερικής καλά κρατεί.

Μάλιστα η εταιρία φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει και ιδιαίτερα ακριβές συσκευές, παρά το γεγονός ότι δεν θα διαθέτουν δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Gmail, το YouTube, τα Google Maps ή το Google Drive.

Το Techblog.gr παραθέτει τις τιμές που θα έχουν οι νέες ναυαρχίδες της Huawei στην Ελλάδα. Αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στον Απρίλιο.

Τιμές Huawei P40 series στην Ελλάδα

Huawei P40 Pro 256GB τιμή 1.139 ευρώ
Huawei P40 128GB τιμή 849 ευρώ
Huawei P40 Lite τιμή 329 ευρώ
Huawei P40 lite E τιμή 199 ευρώ
Huawei Mate XS 512GB τιμή 2.499 ευρώ

Οι συσκευές, όπως είναι γνωστό, θα διαθέτουν το App Galery της Huawei, αντί για το Online Store της Google.

Η απουσία του Google Play θα είναι σημαντική και για τους λάτρεις της φωτογραφίας μιας και – αρχικά τουλάχιστον – δεν θα έχουν πρόσβαση σημαντικές εφαρμογές των φωτογραφικών εταιρειών, οι οποίες χρησιμοποιούνται για την σύνδεση της κάμερας τους με το smartphone τους, με σκοπό τον απομακρυσμένο έλεγχο ή την άμεση κοινοποίηση του υλικού τους, όπως FUJIFILM Camera Remote, Canon Camera Connect, Canon EOS Remote, Nikon SnapBridge, OLYMPUS Image Share, Sony Imaging Edge Mobile. Αυτές δεν τις βρήκαμε σήμερα στο AppGallery της Huawei όπως αναφέρει το PTTL.gr.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × four =