αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ H&M ανοίγει νέο κατάστημα 1.900 τ.μ. στην Αττική

Η H&M ανοίγει νέο κατάστημα 1.900 τ.μ. στην Αττική

Η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, ανακοίνωσε το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της για όλη την οικογένεια στην Αγία Παρασκευή και το γιορτάζει με πάρτυ μόδας.

Το κατάστημα θα βρίσκεται στον πιο εμπορικό δρόμο της περιοχής, στην οδό Αγίου Ιωάννου αρ. 13 και είναι προγραμματισμένο να ανοίξει τις πόρτες του το Σάββατο, 8 Απριλίου 2017 στις 12.00.

Το νέο H&M κατάστημα των 1.900 τ.μ. θα προσφέρει γυναικεία, αντρική, εφηβική και παιδική μόδα – συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Divided, Underwear και Accessories. Επιπλεον, οι πελάτες της Αγίας Παρασκευής θα έχουν την ευκαιρία να φέρνουν ανεπιθύμητα ρούχα ή υφάσματα, συμμετέχοντας έτσι στο «Garment Collecting Project» που λαμβάνει χώρα σε όλα τα καταστήματα της H&M.

«Όλοι εμείς στην Η&Μ έχουμε ενθουσιαστεί με το επικείμενο άνοιγμα στην Αγία Παρασκευή. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που θα προσφέρουμε στους νέους πελάτες μας τα τελευταία fashion trends και που οι νέοι μας συνάδελφοι θα έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν σε μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, όπως η δική μας. Είναι μεγάλη μας χαρά που θα δουλέψουμε μαζί τους», δήλωσε η κα. Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος, Κύπρου και Βουλγαρίας.

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του
2007 στην Αθήνα. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 35 καταστήματα σε 14 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Βέροια, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα, Κόρινθο και Χανιά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × four =