αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Hive αφαιρεί το 1 ευρώ ξεκλειδώματος στα ηλεκτρικά πατίνια της

Η Hive αφαιρεί το 1 ευρώ ξεκλειδώματος στα ηλεκτρικά πατίνια της

Σε μια κίνηση- έκπληξη προχωρά η Hive. Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, λόγω της μείωσης του ΦΠΑ, αφαιρεί το 1 ευρώ ξεκλειδώματος στα ηλεκτρικά πατίνια της.

«Το καλοκαίρι έφτασε στην Αθήνα και οι δρόμοι είναι γεμάτοι. Όλοι θέλουν να πάνε στην δουλειά τους γρήγορα, με ασφάλεια και οικονομικά. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η hive μηδενίζει την χρέωση ξεκλειδώματος, που μέχρι σήμερα ήταν στο 1 Ευρώ. Η προσφορά θα ισχύσει για περιορισμένο διάστημα και μέχρι νεωτέρας», τονίζει η εταιρία.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να μπορέσουν όλο και περισσότεροι να δοκιμάσουν τις δυνατότητες της μικρομετακίνησης μέσα στην πόλη και ειδικότερα σε όλα εκείνα τα μέρη που το escooter προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για βόλτα, ταχύτερη και οικονομικότερη μετάβαση.

Η hive ιδρύθηκε το 2018 και η πρώτη πόλη που δραστηριοποιήθηκε είναι η Λισαβώνα. Μαζί με άλλες 14 διεθνείς εταιρείες όπως το Car2GO, η beat, και το DriveNow, η hive αποτελεί μέλος της κοινής εταιρείας των BMW και Daimler, που δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες κινητικότητας στην πόλη και συμπεριλαμβάνει τις FREE NOW, SHARE NOW, REACH NOW, PARK NOW και CHARGE NOW.

Εδώ και μερικούς μήνες δραστηριοποιείται και στην Αθήνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =