αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Hive αναζητά City Manager στην Αθήνα. Το ‘χεις;

Η Hive αναζητά City Manager στην Αθήνα. Το ‘χεις;

Η Hive αναζητά City Manager στην Αθήνα. Πρόκειται για την γνωστή εταιρία με τα κοινόχρηστα scooters, η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική πρωτεύουσα από τον περασμένο Φεβρουάριο. Το It’s Possible μάλιστα είχε βρεθεί στην επίσημη παρουσίαση που είχε γίνει στο κέντρο της Αθήνας.

Ο άνθρωπος που θα πάρει την συγκεκριμένη θέση, θα είναι υπεύθυνος για όλη την ανάπτυξη του brand στην Αθήνα και θα έχει υπό την «ομπρέλα» του μια ομάδα περίπου 10 ατόμων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο Bachelor. Και τουλάχιστον 3 χρόνια operations management εμπειρία. Θα πρέπει επίσης να είναι διαθέσιμοι να δουλέψουν βράδια και Σαββατοκύριακα, όπως σημειώνει η εταιρία. Οι ενδιαφερόμενοι μπροούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν το βιογραφικό τους εδώ.

Πως λειτουργούν τα πατίνια της Hive

Η διαδικασία είναι λίγο- πολύ ίδια με αυτή που ακολουθούν οι χρήστες και σε άλλες αντίστοιχες εταιρίες. Δηλαδή, κατεβάζεις την εφαρμογή, εντοπίζεις μέσω GPS τα κοντινότερα πατίνια στον χάρτη, στην συνέχεια πας στο σημείο και με τη χρήση του smartphone σου «σκανάρεις» το πατίνι για να το ξεκλειδώσεις. Στόχος είναι να μετακινείται ένας πολίτης -κυρίως- σε μικρές αποστάσεις, όπως π.χ. από το σπίτι μέχρι το μετρό. ‘Η από τον σταθμό του μετρό, μέχρι την δουλειά του.

Η τιμή είναι 1 ευρώ για τo ξεκλείδωμα συν 0,15 ευρώ για κάθε λεπτό χρήσης. Σε ερώτηση για το αν οι χρεώσεις είναι ακριβές, οι εκπρόσωποι της εταιρίας απάντησαν ότι οι χρεώσεις είναι ίδιες σε όλες τις πόλεις του κόσμου που δραστηριοποιείται η Hive, και μέσα από τις έρευνες που έχουν κάνει αλλά και την γενικότερη ανταπόκριση του κοινού, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για έναν ακριβό τρόπο μετακίνησης. Τα πατίνια θα είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × two =