αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Hipmunk, η GroupMe και οι άλλες: 6 δωρεάν εφαρμογές που πρέπει να έχεις στο smartphone σου

Η Hipmunk, η GroupMe και οι άλλες: 6 δωρεάν εφαρμογές που πρέπει να έχεις στο smartphone σου

Έχουν όλες την χρησιμότητα τους. Και μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα σου πιο εύκολη. Εδώ είναι λοιπόν 6 δωρεάν εφαρμογές που πρέπει να έχεις στο smartphone σου.

1. Flipboard – Ένας εύχρηστος τρόπος να παρακολουθείτε τα social media, ειδήσεις και ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει 

Το Flipboard, συγκεντρώνει σε ένα σημείο τα αγαπημένα σας blog, ειδησεογραφικά site και μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα παρουσιάζει στην οθόνη του κινητού σας με την μορφή ενός καλοστημένου περιοδικού. Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε επίσης να σώσετε τα θέματα που σας αρέσουν, φωτογραφίες και βίντεο που έχετε συλλέξει από το internet.

2. Pocket – Πώς να σώζετε εύκολα, περιεχόμενο που θέλετε να διαβάσετε αργότερα

Το Pocket είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να σώζεται άρθρα, βίντεο και οτιδήποτε άλλο βρίσκεται όταν σερφάρετε στο διαδίκτυο, προκειμένου να το δείτε με την ησυχία σας αργότερα. Η εφαρμογή συγχρονίζει αυτόματα σε όλες τις συσκευές σας, λειτουργεί ακόμη και όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο internet, είναι καλοσχεδιασμένη και «συνεργάζεται» με 300 ακόμη εφαρμογές όπως είναι το twitter, το flipboard κ.ά.

3. GroupMe – Ο καλύτερος τρόπος να μείνετε συνδεδεμένοι με την παρέα σας

Το GroupMe είναι μια εφαρμογή που κάνει εύκολο το να στέλνετε μηνύματα σε μερίδα φίλων σας. Η εφαρμογή αντιστοιχεί έναν μοναδικό αριθμό σε μια ομάδα φίλων που εσείς επιλέγετε ενώ στη συνομιλία μπορούν να συμμετάσχουν και άτομα που δεν έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή.

Διαθέσιμο σε: iPhone, Android, Winndows Phone

4. Tuneln – Οι αγαπημένοι σας ραδιοφωνικοί σταθμοί στο κινητό σας

Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να συντονιστείτε σε περισσότερους από 70.000 ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά τον κόσμο αλλά εκτός αυτού μπορείτε να βρείτε podcasts και αποσπάσματα από συναυλίες και συνεντεύξεις.

5. Hipmunk – Ενας φανταστικός τρόπος να σχεδιάσετε τα ταξίδια σας

Η εφαρμογή «σκανάρει» όλες τις διαθέσιμες τιμές εισιτηρίων, ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων ανά τον κόσμο και σας εμφανίζει τις πιο συμφέρουσες για την τσέπη σας. Μάλιστα ο Hipmunk, πρόσφατα πρόσθεσε τη δυνατότητα για κρατήσεις τις τελευταίας στιγμής σε ξενοδοχεία στον τόπο προορισμού σας.

6. Fancy – Μια on-line μπουτίκ στην παλάμη σας

Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα αγοραπωλησιών πρωτότυπων προϊόντων για κάθε πορτοφόλι. Διαθέτει μορφή περιοδικού ενώ ο κάθε χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει τα αντικείμενα που θέλει να αγοράσει και να τα μοιραστεί με άλλους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − nine =