αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Gucci έκλεισε σούπερ συμφωνία με την online πλατφόρμα Farfetch και σου παραδίδει ρούχα μέσα σε 90 λεπτά

Η Gucci έκλεισε σούπερ συμφωνία με την online πλατφόρμα Farfetch και σου παραδίδει ρούχα μέσα σε 90 λεπτά

Σε διάστημα 90 λεπτών μπορείτε να έχετε στην πόρτα σας ένα προϊόν της Gucci, χάρη στη συνεργασία της με την εταιρεία Farfetch, που εξειδικεύεται στην online πώληση πολυτελών ειδών ένδυσης, όπως διαβάζουμε στο enikonomia.gr.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε δέκα πόλεις: στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι, το Λος Άντζελες, τη Μαδρίτη, το Μαϊάμι, το Μιλάνο, το Παρίσι, το Σάο Πάολο και το Τόκιο.

Οι πελάτες που επιθυμούν να παραγγείλουν προϊόντα της Gucci θα πρέπει είτε να δώσουν τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα της Farfetch ή να ολοκληρώσουν διαδικασία μέσω app της εταιρείας.

Στο πλαίσιο αυτή της συνεργασίας,ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Farfetch, Χοσέ Nέβς (φωτο) ανέφερε ότι “εάν μια κυρία είναι καλεσμένη σε δείπνο ή σε κάποια ειδική περίσταση, εμείς μπορούμε απευθείας να σας φέρουμε το ιδανικό φόρεμα ή ένα ζευγάρι παπούτσια που ενδεχομένως να χρειάζεστε”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × five =