αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Gucci άνοιξε νέο κατάστημα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Η Gucci άνοιξε νέο κατάστημα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Ο οίκος Gucci συνεχίζει να έχει δυναμική παρουσία στην Ελλάδα, καθώς εγκαινιάζει το νέο κατάστημα που βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Πρόκειται για τη μπουτίκ που πρόκειται να βρείτε στον Αστέρα. Το νέο κατάστημα της Gucci μετρά περισσότερα από 178 τετραγωνικά μέτρα, στα οποία πρόκειται να βρείτε μία πλούσια συλλογή από τσάντες, αξεσουάρ, παπούτσια και ρούχα για γυναίκες και άνδρες, ξεχωριστό τμήμα Gucci Beauty, αλλά και τα iconic είδη ταξιδιού του οίκου.

Το εν λόγω κατάστημα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύονται στο έπακρο οι συλλογές του ιταλικού οίκου, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία shopping. Οι καθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές και οι γήινες αποχρώσεις του χώρου έρχονται σε τέλεια αρμονία με την Made in Italy υψηλή αισθητική και αυθεντικότητα που χαρακτηρίζουν την Gucci. Τα μάρμαρα ipollino και Bardiglio που έχουν χρησιμοποιηθεί σε γεωμετρικά μοτίβα, αλλά και εν γένει η διακόσμηση του καταστήματος ακολουθεί την αισθητική του καλλιτεχνικού διευθυντή του ιταλικού οίκου Sabato De Sarno.

Με σκοπό να γιορταστούν τα εγκαίνια του Gucci καταστήματος, ο επισκέπτης θα μπορεί να δει στον χώρο, τη νέα γυναικεία συλλογή του οίκου για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, που είναι και το ντεμπούτο του Sabato De Sarno.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 16 =