αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Google όχι μόνο δεν αφήνει το project με τα αυτόνομα οχήματα, αλλά πιθανόν να συνεργαστεί και με τη Honda

Η Google όχι μόνο δεν αφήνει το project με τα αυτόνομα οχήματα, αλλά πιθανόν να συνεργαστεί και με τη Honda

Όπως είναι γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, η Google έχει δημιουργήσει σε ένα ξεχωριστό «κομμάτι» της, την Waymo, να κατασκευάσει και να εξελίξει τα αυτόνομα οχήματα της. Παρά τις προηγούμενες φήμες, που έλεγαν ότι η Google αποσείρετε από το εν λόγω project.

Τώρα έρχεται και ένα καινούργιο στοιχείο στην επιφάνεια. Ο τεχνολογικός γίγαντας είναι σε συζητήσεις με την Honda, ώστε να συνεργαστούν στενά σε αυτό το πεδίο. Μάλιστα, η πλευρά της Honda επιβεβαίωσε ότι γίνονται διαπραγματεύσεις πάνω σε αυτό. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η Google έχει τη δυνατότητα να παρέχει το λογισμικό για αυτόνομα οχήματα, σε αυτοκίνητα της Honda. Ενώ η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία, μπορεί να δώσει οχήματα της στην Google, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες δοκιμές.

Στέλεχος της Google, παραδέχτηκε στο Business Insider, ότι οι δύο εταιρίες συζητούν για μια συνεργασία. Σημειώνεται, ότι μέχρι τώρα η Waymo έχει συνεργαστεί με άλλες δύο γνωστές μάρκες: την Lexus και τη Fiat Chrysler. Σε επίπεδο δοκιμών βέβαια. Είναι πολύ πιθανό, αυτή τη φορά να δούμε τη Honda να συνεργάζεται μαζί της.

Η Google έχει έναν βασικό σκοπό: Να καταφέρει να πιάσει το λεγόμενο «επίπεδο 5» στα οχήματα που θα δημιουργήσει. Κάτι που με απλά λόγια σημαίνει, ότι το αυτοκίνητο θα κινείται 100% χωρίς την συμβολή του ανθρώπου και φυσικά θα είναι ασφαλές. Ένα project το οποίο βλέπει με καλό μάτι και η Honda, η οποία θέλει να κυκλοφορήσει αυτόνομα οχήματα μέχρι το 2020.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − five =