αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Google φαίνεται να ετοιμάζει ένα οικονομικό Pixel

Η Google φαίνεται να ετοιμάζει ένα οικονομικό Pixel

Εκτός από τους διαδόχους των Pixel και Pixel XL, φαίνεται ότι η Google σκοπεύει να προσθέσει στην επιτυχημένη σειρά smartphones και κάποιο οικονομικότερο μοντέλο, το οποίο αναπτύσσεται ήδη και είναι γνωστό εσωτερικά ως Pixel2B.

Έγκυρη πηγή του 9to5Google εξηγεί ότι με τη συγκεκριμένη συσκευή, η Google επιθυμεί “να φέρει την εμπειρία των κινητών της τηλεφώνων στις αναπτυσσόμενες αγορές”, κάτι που η εταιρεία έχει επιχειρήσει να κάνει και στο παρελθόν, παρουσιάζοντας λύσεις όπως τα Android One.

Όσον αφορά στο hardware των επερχόμενων συσκευών, αν και δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Google πειραματίζεται ήδη με διάφορα SoC, συμπεριλαμβανομένων υλοποιήσεων των Intel και Qualcomm, καθώς και μιας δικής της παραμετροποιημένης σχεδίασης. Δεν είναι βέβαια γνωστό το ποιο SoC τελικά θα καταλήξει στην κάθε συσκευή.

Σε κάθε περίπτωση τα νέα αυτά είναι εξαιρετικά καλά, αφού πολλοί φίλοι του Android θα ήθελαν να αποκτήσουν μια συσκευή που να προσφέρει μια “καθαρή” εμπειρία του λειτουργικού συστήματος, αλλά προβληματίστηκαν με την υψηλή τιμή των Pixel και Pixel XL.

Πηγή: Pc Magazine

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − eighteen =