αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Google φέρνει τον αυτόματο μεταφραστή στα κινητά. Μιλάς, και ακούγονται τα λόγια σου σε άλλη γλώσσα

Η Google φέρνει τον αυτόματο μεταφραστή στα κινητά. Μιλάς, και ακούγονται τα λόγια σου σε άλλη γλώσσα

Κάτι… από το μέλλον φέρνει η Google στα κινητά. Η Google ξεκινάει από σήμερα να διανέμει στα κινητά τηλέφωνα την λειτουργία διερμηνέα. Μία υπηρεσία του Βοηθού της Google που μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο 44 γλώσσες. Μάλιστα, μέσα στην λίστα είναι και τα Eλληνικά!

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης, είναι να πει για παράδειγμα: “Hey Google, help me speak Thai” ή “Hey Google, be my German translator”. Αυτομάτως, τα λόγια του θα ακούγονται… στην γλώσσα που έχει επιλέξει.

Η λειτουργία διερμηνέα ήταν μέχρι πρότινος διαθέσιμη μόνο στα Google Home smart speakers και displays. Θα ξεκινήσει να διανέμεται από σήμερα στα κινητά iOS αρκεί να κάνετε λήψη της τελευταίας ενημέρωσης της εφαρμογής Google Assistant. Στα τηλέφωνα Android θα έρθει αυτόματα, αφού σε αυτά είναι ήδη εγκατεστημένη η εφαρμογή.

Οι γλώσσες που είναι διαθέσιμες για μετάφραση σε πρώτη φάση, είναι οι εξής: Arabic, Bengali, Burmese, Cambodian (ή αλλιώς Khmer), Czech, Danish, Dutch, English, Estonian, Filipino, Finnish, French, German, Greek, Gujarati, Hindi, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Javanese, Kannada, Korean, Malayalam, Marathi, Nepali, Mandarin, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Sinhala, Slovak, Spanish, Sudanese, Swedish, Tamil, Telugu, Thai, Turkish, Ukrainian, Urdu, και Vietnamese.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + nineteen =