αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Google μπαίνει δυνατά στο πεδίο των ταξιδιών- Τι θα μπορείς να κάνεις με την πλατφόρμα της

Η Google μπαίνει δυνατά στο πεδίο των ταξιδιών- Τι θα μπορείς να κάνεις με την πλατφόρμα της

Το Google Trips app για Android και iOS ενοποιεί όλες τις σχετικές υπηρεσίες αναζήτησης πληροφοριών για ταξίδια.

Μπορεί κανείς να κατεβάσει τη σχετική εφαρμογή σε smartphones με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS και από εκεί να κάνει τη σχετική αναζήτηση για πτήσεις, δρομολόγια, ξενοδοχειακά καταλύματα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην οργάνωση του κάθε ταξιδιού. Ομοίως, μπορεί κανείς να επισκεφθεί την ιστοσελίδα google.com/travel, στην οποία θα μπορεί να βλέπει και όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα ταξίδια που έχει πραγματοποιήσει.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δώσει η Google και στον σχεδιασμό της εφαρμογής για smartphones, η οποία ακολουθεί τις επιταγές της σχεδιαστικής φιλοσοφίας του Material Design, προκειμένου να βρίσκει εύκολα και άμεσα ο χρήστης αυτό που αναζητά.

Η δομή του Google Travel, όπως ονομάζεται η διαδικτυακή εφαρμογή, περιλαμβάνει τις ενότητες Explore, Packages, Flights, Hotels, έτσι ώστε να μπορεί ο ταξιδιώτης να ανακαλύπτει νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς, να εξερευνά πακέτα διακοπών και προσφορές, να κλείνει τα αεροπορικά του εισιτήρια, αλλά και να επιλέγει το ξενοδοχείο στο οποίο θα μείνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι υπάρχει και πληροφόρηση αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στον επιλεγμένο προορισμό, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τα ταξίδια που οργανώνει κανείς με τη βοήθεια του Google Travel θα μπορούν να εμφανίζονται στους χάρτες της Google, σε περίπτωση που θέλει ο ταξιδιώτης να μοιραστεί τις ταξιδιωτικές του εμπειρίες με άλλους, ενώ το Google Trips app θα προσφέρει και τη δυνατότητα της offline λειτουργίας, για όσους θέλουν να συνεχίσουν την οργάνωση του ταξιδιού τους, ακόμα και κατά τη διάρκεια της πτήσης, ή εάν δεν θέλουν να καταναλώνουν δεδομένα από το πακέτο σύνδεσης που διαθέτουν στο κινητό τους τηλέφωνο.

Πηγή: Airnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + seven =