αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Google λανσάρει το δικό της σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών (και τα κάνει όλα πιο απλά)

Η Google λανσάρει το δικό της σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών (και τα κάνει όλα πιο απλά)

Το νέο σύστημα πληρωμών «Pay with Google» της Google, σάς επιτρέπει να κάνετε τις αγορές σας γρήγορα από μια μεγάλη ποικιλία ιστότοπων. Σκεφτείτε το PayPal, αλλά να τροφοδοτείται από την Google.

Όπως διαβάζουμε στο Secnews.gr, αν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android ή πρόγραμμα περιήγησης Chrome για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν από τους συμμετέχοντες προμηθευτές, δεν θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας – η Google θα αποστείλει απλά αυτόματα τα στοιχεία χρέωσης στον προμηθευτή.

Κατά την κυκλοφορία του, το Pay with Google λειτουργεί με δεκαπέντε σημαντικές εφαρμογές, όπως τις Yelp, Eat24, Kayak και Postmates, με τις Airbnb, Papa John’s και StubHub να έρχονται σύντομα. Η Google συνεργάζεται επίσης με παρόχους πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των Stripe και Braintree, για να διευκολύνει τους προγραμματιστές που χρησιμοποιούν ήδη αυτές τις υπηρεσίες να συνεργάζονται επίσης με την υπηρεσία Pay with Google.

Το χαρακτηριστικό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Μάιο, όπου η Google ανέφερε επίσης ότι θα είναι συμβατή και θα βοηθήσει στην προώθηση προγραμμάτων αφοσίωσης πελατών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − one =