αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Google και ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών παρέχουν δωρεάν αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου

Η Google και ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών παρέχουν δωρεάν αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου

H Google και ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την αποτελεσματική στήριξη του κλάδου του λιανικού εμπορίου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Google θα στηρίξει εμπράκτως τα μέλη του συλλόγου προσφέροντάς τους δωρεάν ατομικές διαδικτυακές συναντήσεις, καλύπτοντας βασικά και σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθεί μια επιχείρηση στο διαδίκτυο, προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη ψηφιακή παρουσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, εργοδότες και εργαζόμενοι, που δραστηριοποιούνται στον τομέα του λιανικού εμπορίου, συμμετέχοντας σε  ατομικές  συνεδρίες με εξειδικευμένους Έλληνες συμβούλους, θα μπορέσουν να επωφεληθούν από:

•Ολοκληρωμένη παρουσία της επιχείρησης στο Google My Business, για τη δωρεάν προβολή της στην Αναζήτηση και στους Χάρτες της Google.

•Βασικά βήματα που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία ενός πλάνου ψηφιακού μάρκετινγκ.

•Ενημέρωση για τα δωρεάν διαθέσιμα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιούν καθημερινά, βελτιώνοντας τη στρατηγική και την παραγωγικότητά τους.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος  για τη Δωρεάν Εξατομικευμένη Συμβουλευτική, θα πραγματοποιηθεί μέσω της ειδικής φόρμας που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α www.esathena.gr .

Στη συνέχεια θα ορισθεί η διαδικτυακή συνάντηση, όπου θα πραγματοποιηθούν τα εξής:

1. Σύντομη αξιολόγηση της ψηφιακής ετοιμότητας της επιχείρησης και των ατομικών δεξιοτήτων.

2. Παροχή εξατομικευμένων συμβουλών.

3. Δημιουργία εξατομικευμένου πλάνου ψηφιακού μάρκετινγκ και προτεραιοποίηση των αναγκών.

4. Αξιολόγηση προόδου και δυνατότητα δεύτερης συνάντησης για διενέργεια διορθωτικών κινήσεων, για την αποτελεσματικότερη προβολή της επιχείρησης και την επιβεβαίωση της ατομικής  επίδοσης.

Οι συναντήσεις απευθύνονται σε όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, ανεξαρτήτως επιπέδου ψηφιακών γνώσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σύνδεσμος φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος: https://events.withgoogle.com/esathena-google-partnership

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως να παίξεις δυνατά στο e-commerce, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι: Τα συζητήσαμε με την Κάτε Χανιώτη

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × five =