αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Google… αντεπιτίθεται: Ετοιμάζει τα δικά της «έξυπνα ρολόγια»

Η Google… αντεπιτίθεται: Ετοιμάζει τα δικά της «έξυπνα ρολόγια»

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει τα δύο δικά της «έξυπνα ρολόγια» της τα οποία θα τρέχουν Android Wear.

Από τότε έως σήμερα έχουν διαρρεύσει διάφορες εκδοχές για το πώς θα είναι τα πρώτα ρολόγια και όσον αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση και όσον αφορά τα λειτουργικά χαρακτηριστικά τους. Κυκλοφόρησαν λοιπόν οι πρώτες εικόνες οι οποίες δείχνουν πώς πιθανόν θα είναι το design τους. Στη φωτογραφία που κυκλοφορεί φαίνεται αριστερά το premium μοντέλο το οποίο έχει κωδική ονομασία Angelfish.

a

Το συγκεκριμένο smartwatch είναι πιο μεγάλο και έχει μεγαλύτερο πάχος ενώ δεξιά είναι το μοντέλο με την κωδική ονομασία Swordfish, που αναμένεται να είναι πιο οικονομικό από το άλλο αλλά θα έχει βέβαια και διαφορετικά, λιγότερα χαρακτηριστικά. Δεν είναι πάντως γνωστό αν θα ανήκουν σε Nexus, Pixel ή αν θα ονομαστούν απλά Google smartwatches.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, η συσκευή με την κωδική ονομασία Angelfish έχει ένα μεγάλο κουμπί ενώ στις δύο πλευρές από αυτό, δεξιά και αριστερά υπάρχουν δυο μικρότερα που δεν είναι γνωστό ποια θα είναι η λειτουργία τους. Από την άλλη πλευρά το smartwatch Swordfish είναι πιο μικρό και έχει πιο κυρτά χαρακτηριστικά ενώ αριστερά διακρίνεται, σύμφωνα πάντα με τη φωτογραφία ένα μικρότερο κουμπί. Το Angelfish, σύμφωνα με το δημοσίευμα του gsmarena θα έχει GPS, LTE και αισθητήρα καρδιακών παλμών, ενώ το Swordfish δεν θα έχει GPS ή LTE ενώ είναι πολύ πιθανό να μην έχει ούτε αισθητήρα καρδιακών παλμών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =