αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Glassdoor το έφτιαξε: Η ανατομία του τέλειου βιογραφικού (Εικόνα)

Η Glassdoor το έφτιαξε: Η ανατομία του τέλειου βιογραφικού (Εικόνα)

Η Glassdoor θεωρείτε μια κορυφαία εταιρία στο κομμάτι της αναζήτησης εργασίας. Έφτιαξε λοιπόν το «τέλειο βιογραφικό». Με την ιδανική ανατομία. Ένα βιογραφικό το οποίο, σύμφωνα με την εταιρία, μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις από το πλήθος (κάτι που είναι χρήσιμο και στην Ελλάδα των αμέτρητων ανέργων).

Είναι το βιογραφικό που θα δείτε παρακάτω. Όπως θα παρατηρήσετε είναι αρκετά απλό και ξεκάθαρο. Χωρίς να λείπουν όμως και τα γραφικά στοιχεία. Το όνομα του κατόχου είναι σε χρωματιστό πλαίσιο, με μεγάλα γράμματα. Ακριβώς δίπλα είναι τα στοιχεία επικοινωνίας, για να μπορεί κάποιος να σε βρει άμεσα.

Το ίσως πιο ενδιαφέρον στοιχείο, είναι ότι αμέσως μετά δεν ακολουθεί η προϋπηρεσία. Αλλά τα skills. Τα οποία είναι καλό να τα προσαρμόζεις, έτσι ώστε να «κουμπώνουν» στην κάθε θέση. Το βιογραφικό συνεχίζει με την προϋπηρεσία. Ακολουθεί η Εκπαίδευση. Και τέλος βλέπουμε να μπαίνει η οποιαδήποτε επιπλέον εμπειρία.

Updating your resume over the holidays? Be sure to 'Quantify Your Experience' as much as possible. A recap on how to craft the perfect resume. http://gldr.co/2pcjU0F

Posted by Glassdoor on Freitag, 22. Dezember 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =