αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Generation Y μετασχηματίζεται σε Όμιλο Επιχειρήσεων

Η Generation Y μετασχηματίζεται σε Όμιλο Επιχειρήσεων

Από το βήμα του έβδομου οικονομικού φόρουμ των Δελφών ανακοίνωσε ο Αναστάσιος Σπανίδης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Generation Y – International eBusiness Hub, το μετασχηματισμό της εταιρείας σε όμιλο επιχειρήσεων.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε έπειτα από τις στρατηγικές επενδύσεις της Generation Y στην Global Sustain (με εξειδίκευση σε δράσεις ESG), στη The Jones (creative advertising agency), τη Future Insurance (ασφαλιστική μεσιτεία), καθώς και της Roimat (digital consultation & social media).

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του πάνελ που συντόνιζε ο ίδιος την Παρασκευή 8/4 και αφορούσε στον ψηφιακό μετασχηματισμό οδηγούμενο από την τεχνητή νοημοσύνη, ανέφερε πως «δημιουργούμε όμιλο επιχειρήσεων, ώστε να διευρύνουμε τους τομείς στους οποίους μπορούμε να προσφέρουμε στο ελληνικό και διεθνές επιχειρείν, καθώς και το βάθος των υπηρεσιών μας, αξιοποιώντας την cutting-edge τεχνολογία».

Ο μετασχηματισμός σε όμιλο επιχειρήσεων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2022, όπου αναμένονται και περαιτέρω στρατηγικές εξαγορές, συμμαχίες και συνεργασίες για την Generation Y.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + 20 =