αρχικηVIRALΗ full-time travel blogger η οποία είναι 46 ετών. Και οι followers… δεν πιστεύουν στα μάτια τους (ΦΩΤΟ)

Η full-time travel blogger η οποία είναι 46 ετών. Και οι followers… δεν πιστεύουν στα μάτια τους (ΦΩΤΟ)

Όλα τα βλέμματα έχει τραβήξει πάνω της η Danielle Greentree. Πρόκειται για μια travel blogger από την Αυστραλία. Η ίδια είναι 46 ετών, αλλά όπως μπορείς να δεις και εσύ στις φωτογραφίες μοιάζει… πολύ νεότερη.

«Δεδομένου ότι οι περισσότερες αναρτήσεις μου είναι από θερινούς προορισμούς, με εμένα να βυθίζω τα δάχτυλα των ποδιών μου σε τιρκουάζ νερά, δεν μπορώ να αποφύγω να είμαι με μπικίνι. Αυτό λογικά προσελκύει την περισσότερη προσοχή στη φυσική μου κατάσταση. Οι άνθρωποι υποθέτουν ότι είμαι νεότερη μέχρι να αρχίσω να αναφέρομαι σε ένα ταξίδι που έκανα χρόνια πριν ή να πω μια ταξιδιωτική ιστορία από τη δεκαετία του ’90. Έχω κληρονομήσει τα νεανικά γονίδια από τους γονείς μου αλλά το αποδίδω και στο γεγονός ότι έχω επιλέξει υγιεινό τρόπο ζωής», λέει η ίδια στο News.com.au.

Η blogger ασχολείται με αυτή τη δραστηριότητα εδώ και περίπου 3 χρόνια. Πλέον είναι η full-time δουλειά της και έχει πάνω από 91 χιλ. followers στο Instagram. Παρακάτω μπορείς να πάρεις μια γεύση από το υλικό που ποστάρει. Ανάμεσα στους προορισμούς της και μερικοί ελληνικοί.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =