αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Forever 21 ζητεί μειώσεις ενοικίων στα καταστήματά της

Η Forever 21 ζητεί μειώσεις ενοικίων στα καταστήματά της

Η Forever 21 ζητά από τους ιδιοκτήτες των ακινήτων που στεγάζει τα καταστήματά της μειώσεις ενοικίων, καθώς οι πωλήσεις του παραδοσιακού «παίκτη» της fast fashion αγοράς μειώνονται και αγωνίζεται να συμβαδίσει με τους ανταγωνιστές της.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία λιανικής πώλησης, η οποία διαθέτει περισσότερα από 380 καταστήματα στις ΗΠΑ, έχει ζητήσει από ορισμένους ιδιοκτήτες να μειώσουν το ενοίκιο της έως και 50%, δήλωσαν στο CNBC άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Ενώ η εταιρεία αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, δεν έχει ακόμη προσλάβει συμβούλους και δεν εξετάζει το ενδεχόμενο δεύτερης αίτησης πτώχευσης, δήλωσαν γνώστες. Εργάζεται για να αναδιαρθρώσει τις πολλές μισθώσεις της, ώστε να μπορέσει να μειώσει το κόστος, είπαν.

Η Forever 21 αντιμετωπίζει μια σειρά από ζητήματα που ταλαιπωρούν εδώ και καιρό την επιχείρησή. Λειτουργεί στην ολοένα και πιο κορεσμένη αγορά γρήγορης μόδας και αγωνίζεται να διαχειριστεί τα αποθέματα, να κατανοήσει και να ανταποκριθεί στους καταναλωτές της, δήλωσε πηγή από την εταιρεία στο CNBC.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × three =