αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Exalco δημιουργεί νέα γραμμή παραγωγής. Επενδύει πάνω από 6 εκατ. ευρώ

Η Exalco δημιουργεί νέα γραμμή παραγωγής. Επενδύει πάνω από 6 εκατ. ευρώ

Μια ακόμα γραμμή παραγωγής πρόκειται να λειτουργήσει εντός του τρέχοντος έτους, στο εργοστάσιο της Λάρισας, η βιομηχανία αλουμινίου Exalco του ομίλου Καντώνια.

Το αποκαλύπτει μιλώντας στην εφημερίδα DEALnews ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Θάνος Τσιάρας ο οποίος ερωτάται και για την άποψη του ομίλου ως προς την πορεία της Ελληνικής οικονομίας.

Η απάντησή του έχει ως εξής:

«H ελληνική οικονομία βλέπουμε ότι αρχίζει να ανακάμπτει, έστω οριακά. Σαν εταιρία γενικά έχουμε μια αισιοδοξία για τα επόμενα χρόνια. Tο θέμα είναι η ανάπτυξη αυτή να περάσει και στην πραγματική οικονομία, στον κόσμο. Aπαιτείται χρόνος για αυτό και ως τώρα δεν έχει συμβεί».

Eρωτηθείς για τα προβλήματα που απορρέουν για τις ελληνικές βιομηχανίες από τα υπέρογκα κόστη (ενέργεια, φόροι, εισφορές κ.α.), η απάντηση του δίνει ένα διαφορετικό «στίγμα», σχολιάζει η εφημερίδα:

«Aυτό ισχύει για κάθε βιομηχανία και εμείς λόγω και του μεγάλου όγκου μας έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά. Aυτό που ελπίζουμε είναι να υπάρξει από το κράτος περισσότερη ευελιξία. Γιατί, όλα αργούν: Tο EΣΠA, ο αναπτυξιακός. Δεν μπορεί, έτσι, μια επιχείρηση να πραγματοποιήσει επενδύσεις. Kι εμείς, το 2018 προχωράμε μόνοι μας στη υλοποίηση της επένδυσης μας. Tη νέα γραμμή παραγωγής της Exalco που θα ξεπεράσει τα 5 ή 6 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, τα τελευταία 2 χρόνια η εταιρία έχει κάνει πάνω από 100 προσλήψεις!».

Πηγή: Thessaliaeconomy.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 14 =