αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Entersoft εξαγόρασε τη CGSoft έναντι 3,5 εκατ. ευρώ

Η Entersoft εξαγόρασε τη CGSoft έναντι 3,5 εκατ. ευρώ

Ιδιωτικό συμφωνητικό για την εξαγορά του 100% της εταιρείας λογισμικού Property & Real Estate Management CGSoft υπέγραψε η Entersoft.

Το τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ και συμφωνήθηκε η καταβολή earnout bonus ανάλογα με την επίτευξη στόχων εσόδων και κερδοφορίας για τα επόμενα δύο έτη. Η εξαγορά θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους της Entersoft.

Με την εξαγορά, το σύνολο των στελεχών της CGSoft θα ενσωματωθεί στο δυναμικό του ομίλου της Entersoft.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πελατολόγιο της CGSoft απαριθμεί τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και εταιρείες διαχείρισης ακινήτων της χώρας. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται ενδεικτικά οι Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Eurobank, Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, ALPHA Διαχείρισης Ακινήτων και Επενδύσεων, DoValue, Cepal Hellas, UCI Hellas, CERVED Υπηρεσίες Ακινήτων, Pepper Hellas Asset Management, BMW Austria Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Imerys και αρκετοί άλλοι.

Επιπλέον διαθέτει λύσεις ERP και CRM με ένα επιπλέον πελατολόγιο δεκάδων πελατών.

Κατά την οικονομική χρήση 2022 η CGSoft κατέγραψε έσοδα περίπου 1,6 εκατ. ευρώ και EBITDA 0,64 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία δεν έχει τραπεζικό δανεισμό και τη στιγμή της εξαγοράς διέθετε ταμειακά διαθέσιμα άνω των 0,25 εκ ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 4 =