Σε μία είδηση που έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία, η γνωστή κατασκευάστρια μπαταριών Energizer ανακοινώνει πως θα παρουσιάσει στο Mobile World Congress 2019, όχι ένα αλλά 26 νέα smartphones! Οι ναυαρχίδες αυτών θα περιλαμβάνουν pop-up κάμερες, αναδιπλούμενες οθόνες και μπαταρία 18.000mAh, κάθε ένα με ξεχωριστά χαρακτηριστικά.
#Energizer Mobile to reveal 26 new phones at the Mobile World Congress, including a foldable #smartphone and an 18,000 mAh-battery-smartphone📱 📱 Find out what they will be: https://t.co/YeZl1OODgU pic.twitter.com/5Wmhd0nufr
— Energizer Mobile (@energizermobile) January 25, 2019
Τα 26 μοντέλα θα χωρίζονται σε τέσσερις νέες σειρές, τις Power Max, Ultimate, Energy και Hardcase. Οι δύο τελευταίες θα αποτελούνται από feature phones και όχι smartphones και θα αποτελούν επίσης την πλειοψηφία των νέων συσκευών της εταιρίας. Η Power Max σειρά θα διαθέτει μοντέλα με 18.000mAh και 16.000 mAh μπαταρία, ενώ η Ultimate σειρά θα περιλαμβάνει pop-up κάμερες και notch-σταγόνα.
Η Ultimate θα είναι και η πιο premium σειρά με MediaTek Helio chips, κάμερες διπλής και τριπλής διάταξης, έως 6GB RAM και έως 128GB αποθηκευτικού χώρου. Κατασκευάστρια εταιρία θα είναι η γαλλική Avenir Telecom η οποία κατασκευάζει low-end τηλέφωνα με το brand της Energizer εδώ και χρόνια.
Πηγή: Unboxholics.com