αρχικηVIRALΗ Disney ετοιμάζει την μεγάλη επιστροφή του Lion King

Η Disney ετοιμάζει την μεγάλη επιστροφή του Lion King

H Disney δεν δίνει και πολύ σημασία στους επικριτές της που λένε πως αυτά τα animated classics της δεν θα πρέπει να τα αγγίζει κανείς και έτσι προχωρά ακάθεκτη στην καινούργια εκδοχή τους, που μέχρι τώρα έχουν ικανοποιήσει και το box office και το κοινό -το Pete’s Dragon δεν ξεπούλησε αλλά πήρε κολακευτικά σχόλια από τους κριτικούς. Όταν το Jungle Book έφερε 1 δις δολάρια με budget 175 εκατομμύρια.

Το παραπάνω νούμερο ήταν έργο του Jon Favreau που σκηνοθέτησε την ταινία και που το βρίσκουμε απόλυτα λογικό την επόμενη ημέρα να μπήκε στα γραφεία της Disney και να ξεκίνησαν μία μεγάλη κουβέντα για το πως θα κάνουν κάτι live action ανάλογο και για το The Lion King.

Όπως αναφέρει το Digitallife.gr, μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους θησαυρούς που βγήκαν ποτέ από τα στούντιο της Disney, μία παραγωγή που άλλαξε τη σύγχρονη εποχή του studio και λατρεύτηκε από εκατομμύρια (και βάλε). Όπως καταλαβαίνει κανείς εδώ μιλάμε για μία τεράστια πρόκληση, όχι ένα απλό πείραμα όπως της Cinderella που άμα έβγαινε, έβγαινε και δεν θα γινόταν και τίποτα εάν δεν του έδινε και κανείς σημασία. Εδώ πρέπει να γίνουν όλα με μεγάλη προσοχή, και ποιος ξέρει εάν τα καταφέρει κι εδώ ο Favreau τα έσοδα μπορεί να ξεπεράσουν όλα τα Avatar και τα Star Wars μαζί. Και παίζει να του στήσουν και ανδριάντα αφού ο τύπος τα κάνει όλα. Ξεπουλάει και σούπερ ήρωες της Marvel και κλασικούς χαρακτήρες της Disney!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × four =