αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Disney αναζητά άτομα για έμμισθη πρακτική στην Ελλάδα. Μήπως ενδιαφέρεσαι;

Η Disney αναζητά άτομα για έμμισθη πρακτική στην Ελλάδα. Μήπως ενδιαφέρεσαι;

Μέσα στον Μάρτιο γράφαμε εδώ στο It’s Possible ότι η Disney αναζητά να προσλάβει άτομα, για τα γυρίσματα ταινίας στην Ελλάδα. Τώρα η διάσημη εταιρία έχει ανοιχτό ένα πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής.

Όποιον ενδιαφέρεται λοιπόν μπορεί να κάνει την αίτηση του, και να κάνει την έμμισθη πρακτική του σε ένα κολοσσό όπως η Disney, στα πλαίσια των γυρισμάτων για την ταινία GreekFreak, που θα αφορά την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη σχετική αίτηση εδώ. Αφού την συμπληρώσουν, πρέπει να την στείλουν έως την Μεγάλη Τετάρτη 28/04/2021 στο e-mail: ThirtyFourProductions@disneympp.com. Υπάρχει και Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 2205490.

Παρακάτω θα δείτε και τη σχετική ανάρτηση που έκανε το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων. «Είστε έτοιμοι να εργαστείτε δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς βιομηχανίας οπτικοακουστικών παραγωγών? Θέλετε να αξιοποιήσετε το ταλέντο σας και να αποκτήσετε γνώση και εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενό σας? Σπουδάζετε ή έχετε αποφοιτήσει στο τελευταίο εξάμηνο? Εκπαιδευτείτε με την Disney στα γυρίσματα της ταινίας #GreekFreak, για τη ζωή του μεγάλου μας αθλητή Γιάννη Αντετοκούμπο», σημειώνεται ανάμεσα σε άλλα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 12 =