αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Delivery Hero εξαγόρασε (και) την κυπριακή startup Foody

Η Delivery Hero εξαγόρασε (και) την κυπριακή startup Foody

Τα πάντα φαίνεται πως θέλει να ελέγξει… στο πεδίο του delivery, η Delivery Hero. Ο γνωστός όμιλος εξαγόρασε την κυπριακή startup, Foody. Σημειώνεται ότι ο Όμιλος που έχει δημιουργήσει η Delivery Hero διαθέτει παρουσία σε 39 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας (e-food, clickdelivery και deliveras).

Η Foody είναι η ιστοσελίδα και το app παραγγελίας φαγητού στην Κύπρο, που συνεργάζεται με περισσότερα από 750 εστιατόρια στο νησί. Δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 στη Λευκωσία.

«Όλοι στην ομάδα του Foody είναι ενθουσιασμένοι με την ένταξη μας στην Delivery Hero. Γινόμαστε μέλος σε μια από τις ισχυρότερες ομάδες στον κόσμο με πρόσβαση σε γνώση, εργαλεία και εμπειρία που θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε και να δημιουργήσουμε ένα ακόμα καλύτερο Foody» τόνισε ο ιδρυτής και CEO της startup, Αργύρης Αργυρού.

Συμπληρώνοντας: «Οι ιδρυτές και ολόκληρη η ομάδα του Foody η οποία ξεπερνά σήμερα τα 40 άτομα θα συνεχίσουν να διοικούν την εταιρεία και να αναπτύσουν το Foody. Μέσω της σχέσης του με την Delivery Hero, το Foody αναμένει να αποκτήσει πρόσβαση στην τεράστια εμπειρία του ομίλου, σε σύγχρονη τεχνολογία και σε βάθος εξειδίκευση σε όλους τους τομείς».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 2 =