αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Cosmote TV φέρνει το Paramount+ στην Ελλάδα

Η Cosmote TV φέρνει το Paramount+ στην Ελλάδα

Μία από τις δημοφιλέστερες video streaming υπηρεσίες, το Paramount+, έρχεται επίσημα και στη χώρα μας την επόμενη χρονιά μέσω Cosmote TV, με τις δύο εταιρείες να διευρύνουν τη συνεργασία τους.

Με βάση την πολυετή συμφωνία που ανακοινώθηκε πριν λίγο, όλο το περιεχόμενο του Paramount+ θα είναι διαθέσιμο μέσα στην επόμενη χρονιά χωρίς επιπλέον χρέωση, στους συνδρομητές της Cosmote TV που διαθέτουν είτε το πλήρες πακέτο (Full Pack) είτε το Cinema Pack.

Η πρόσβαση στο σχετικό περιεχόμενο θα γίνεται μέσα από την ειδική branded περιοχή που οι χρήστες θα βρουν στο μενού της Cosmote TV με το λογότυπο του Paramount+, κάποια στιγμή μέσα στο 2024. Από εκεί οι συνδρομητές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διευρημένο περιεχόμενο της υπηρεσίας, που περιλαμβάνει εμβληματικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως τα Nurse Jackie και The Affair, ταινίες blockbuster, όπως A Quiet Place και Star Trek Beyond, νέες και επιτυχημένες σειρές (Elsbeth, Matlock, Frasier, Lawmen: Bass Reeves, The Turkish Detective, Fire Country Poker Face), καθώς και πολυαναμενόμενες ταινίες (Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem και Transformers: Rise of the Beasts).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + eighteen =