αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Coffee Island για 3η συνεχή χρονιά National Champion στα European Business Awards

Η Coffee Island για 3η συνεχή χρονιά National Champion στα European Business Awards

Η Coffee Island για 3η συνεχόμενη χρονιά απέσπασε τη σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση του National Champion στα European Business Awards 2016/17. Η εταιρεία με τη διάκριση περνά στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, η οποία την καθιστά υποψήφια στην κατηγορία για τη διεκδίκηση του «ELITE Award for Growth Strategy of the Year».

Η διάκριση αποτελεί μεγάλη τιμή για την Coffee Island, η οποία προκρίθηκε ως μία από τις 636 κορυφαίες επιχειρήσεις σε σύνολο 33.000 που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό από 34 χώρες της Ευρώπης. Ο τίτλος του National Champion αναγνωρίζει την εταιρεία ως μία από τις δυναμικές εταιρείες στην ελληνική αγορά του καφέ και επιβεβαιώνει την επιχειρηματική της επιτυχία. Ταυτόχρονα, η επιβράβευση αυτή των προσπαθειών, της δίνει ώθηση για την περαιτέρω ανάπτυξη της και ανεβάζει τον πήχη ψηλά για τα μελλοντικά της σχέδια.

Τα βραβεία απονέμει κάθε χρόνο η RSM International, το 6ο μεγαλύτερο δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων ανά τον κόσμο και αποτελούν ένα διαγωνισμό υψηλού κύρους. Η κριτική επιτροπή, αποτελείται από διακεκριμένα στελέχη από τον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό κόσμο από όλη την Ευρώπη καθιστώντας τα ως τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας.

Στο δεύτερο στάδιο οι εταιρείες που διακρίθηκαν με τον τίτλο του National Champion θα υποβάλλουν μια παρουσίασή τους σε μορφή video. Εκτός από την επίσημη αξιολόγηση, τα video θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα www.businessawardseurope.com στην οποία το κοινό θα έχει τη δυνατότητα ψηφίσει την αγαπημένη του εταιρεία. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2017 με την ειδική τελετή απονομής στην οποία θα ανακοινωθούν επίσημα οι τελικοί νικητές της κάθε κατηγορίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 13 =