αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Coca – Cola HBC εξαγοράζει την ελληνική Three Cents έναντι 45 εκατ. ευρώ

Η Coca – Cola HBC εξαγοράζει την ελληνική Three Cents έναντι 45 εκατ. ευρώ

Η Coca-Cola HBC ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η θυγατρική της, CC Beverages Holdings II BV, κατέληξε σε δεσμευτική συμφωνία για την εξαγορά της ESM Effervescent Sodas Management Limited (Three Cents) από την SICC Holding Limited, θυγατρική κατά 100% της IDEAL Holdings. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η αξία της συναλλαγής ανέρχεται σε 45 εκατ. ευρώ και υπόκειται σε προσαρμογές, κατά την ημερομηνία ολοκλήρωσης της συναλλαγής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της IDEAL Holdings:

Η εταιρεία IDEAL Holdings Α.Ε.  “Εταιρεία”) ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007 και του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 και μετά από σχετική γνωστοποίηση της κατά 100% Κυπριακής θυγατρικής της, S.I.C.CHolding Limited  “SICC), ότι υπεγράφη δεσμευτική συμφωνία της τελευταίας, με την CC Beverages Holdings II B.V. (η “CCBHC), εταιρεία του ομίλου της Coca-Cola HBC AG, για την πώληση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ESM Effervescent Sodas Management Limited (“Three Cents“). Η αξία της συναλλαγής ανέρχεται σε 45 εκατ. ευρώ και υπόκειται σε προσαρμογές, κατά την ημερομηνία ολοκλήρωσης της συναλλαγής. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται σε συνήθεις όρους και κανονιστικές εγκρίσεις, οι οποίες αναμένεται να ληφθούν κατά την διάρκεια του δευτέρου εξαμήνου του έτους. Η Εταιρεία θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση, όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Η Three Cents ιδρύθηκε το 2014 από τους Γιώργο Μπάγκο, Δημήτρη Νταφόπουλο, Γιώργο Τσιρίκο και Βασίλη Καλαντζή, μια ομάδα bar tenders και επαγγελματιών F&B. Από την ίδρυσή της, η μάρκα καθιερώθηκε γρήγορα ως ένα super-premium, αφρώδες ποτό για ενήλικες και συστατικό για ποτά και κοκτέιλ.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η ιδρυτική ομάδα θα παραμείνει στην Εταιρεία και θα συνεχίσει να προωθεί τη μάρκα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − eleven =