αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ CIA κάνει προσλήψεις… μέσω διαδικτύου και με «κινηματογραφικό» τρέιλερ. Ποιες ειδικότητες αναζητά

Η CIA κάνει προσλήψεις… μέσω διαδικτύου και με «κινηματογραφικό» τρέιλερ. Ποιες ειδικότητες αναζητά

Προσλήψεις μέσω διαδικτύου θα κάνει για πρώτη φορά η CIA. Συγκεκριμένα η CIA ανακοίνωσε ότι θα έχει τη δυνατότητα να προσλάβει προσωπικό μετά από συνεντεύξεις που θα κάνει μέσω live streaming. Πρόκειται για μια απόφαση που είχε ληφθεί πριν τα μέτρα του κορωνοϊού. 

Μάλιστα, η CIA έβγαλε και ένα σχετικό τρέιλερ, το οποίο θυμίζει περισσότερο ταινία. Σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τις παραδοσιακές μεθόδους πρόσληψεις και να στοχεύσει σε διαφορετικά κοινά. Εχει έτοιμα ανάλογα τρέιλερ σε εκδόσεις των 90, 60 και 15 δευτερολέπτων για να μπορούν να παίζουν σε εθνικό επίπεδο σε υπηρεσίες ψυχαγωγίας, ειδήσεων και προγράμματα ροής.

Η σκέψη πάνω σε αυτό είναι ότι ποσοστό μεγαλύτερο από το 70% των νοικοκυριών των ΗΠΑ εγγράφονται σε τουλάχιστον ένα από τα Hulu, Netflix και Amazon Prime, σύμφωνα με την Leichtman Research Group. «Για να αποκτήσουμε το κορυφαίο ταλέντο, δεν μπορούμε απλώς να βασιστούμε στις παραδοσιακές μεθόδους πρόσληψης» σημειώνει στέλεχος της CIA.

Ενώ στόχος είναι το κοινό ηλικίας 18-35, δεν αποκλείονται και άλλες ηλικίες. Αν πάντως ενδιαφέρεσαι, δες ποιες ειδικότητες αναζητά τώρα η CIA και κάνε την αίτηση σου εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =