αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Chipita μοιράζει 15 εκατ. ευρώ ως μπόνους στους εργαζομένους της

Η Chipita μοιράζει 15 εκατ. ευρώ ως μπόνους στους εργαζομένους της

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωση του deal με τη Mondelez -σ.σ. τοποθετείται στις πρώτες ημέρες του 2022-, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος και το διοικητικό συμβούλιο της Chipita αποφάσισαν να μοιράσουν μέρισμα και στους υπαλλήλους της ελληνικής πολυεθνικής.

Αποδέκτες αυτού του έκτακτου μερίσματος είναι περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι της Chipita, οι οποίοι θα μοιραστούν 15 εκατ. ευρώ από τα κέρδη της εταιρείας, αναφέρουν στο Euro2day.gr πηγές με γνώση. Το συγκεκριμένο μέρισμα το λαμβάνουν οι εργαζόμενοι της ελληνικής εταιρείας που απασχολούνται στη χώρα και στελέχη της Chipita που εργάζονται στα εργοστάσιά της στο εξωτερικό. Όπως λένε στο Euro2day.gr, οι ίδιες πηγές, το bonus συνδέεται με τα χρόνια εργασίας των υπαλλήλων στον οργανισμό, τη θέση και τον ρόλο τους στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Εκτός από τα χρήματα, όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας, έλαβαν πριν από λίγες ημέρες και προσωπική επιστολή του επικεφαλής της εταιρείας κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου, ο οποίος μετά από 35 χρόνια στο “τιμόνι” της Chipita ετοιμάζεται να παραδώσει τα ηνία στη Mondelez και να ξεκινήσει τον νέο επιχειρηματικό του κύκλο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =