αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Cegeka «αποβιβάζεται» στην Ελλάδα- Ανοίγει γραφεία στην Αθήνα

Η Cegeka «αποβιβάζεται» στην Ελλάδα- Ανοίγει γραφεία στην Αθήνα

Η Cegeka, ευρωπαϊκή εταιρεία παροχής υπηρεσιών Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ICT) με έδρα το Βέλγιο, ανακοίνωσε την επέκτασή της στην Ελλάδα με το άνοιγμα ενός νέου γραφείου στην Αθήνα. Η Ελλάδα γίνεται έτσι η τέταρτη χώρα στο δίκτυο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Διανομής της Cegeka, μετά τη Ρουμανία, τη Μολδαβία και την Τσεχία. Πέρα από το συγκεκριμένο Δίκτυο της Cegeka, από το οποίο εξυπηρετούνται οι πελάτες της, η δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία δραστηριοποιείται ήδη σε περισσότερες από 10 ευρωπαϊκές χώρες.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες πληροφορικής και εταιρική κουλτούρα οδηγούν την επέκταση της Cegeka στην Ελλάδα

Η επέκταση της Cegeka στην Ελλάδα βασίζεται σε έναν συνδυασμό εξειδικευμένων επαγγελματιών πληροφορικής, εταιρικής κουλτούρας και επιχειρηματικότητας. Οι αξίες της εταιρείας για τον σεβασμό, την αυθεντικότητα και την ανάπτυξη των ανθρώπων παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την απόφαση. «Δεσμευόμαστε για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, που προωθεί την εξέλιξη και την ανάπτυξη των εργαζομένων. Με την περήφανη ιστορία δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας της Ελλάδας, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το ταλαντούχο εργατικό δυναμικό της χώρας για να προωθήσουμε την καινοτομία και την αριστεία. Αναμένοντας να φτάσουμε τους 300 εργαζόμενους μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, στοχεύουμε να αξιοποιήσουμε τον πλούτο των ταλέντων πληροφορικής στην Ελλάδα για να ενισχύσουμε τη δραστηριότητά μας στην Ευρώπη», λέει ο Tom De Vos, Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Διανομής.

Επένδυση σε ανθρώπους και υποδομές για την παροχή λύσεων τεχνολογίας υψηλής ποιότητας

«Με το άνοιγμα του ελληνικού μας γραφείου, θέλουμε να προετοιμάσουμε τη μελλοντική ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Κέντρου Διανομής της Cegeka και να ανταποκριθούμε στην ανάγκη για πρόσθετη δυναμικότητα για την εξυπηρέτηση των πελατών μας», λέει ο Stijn Bijnens, Διευθύνων Σύμβουλος της Cegeka. «Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η νέα τοποθεσία θα μας προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και επεκτασιμότητα, επιτρέποντάς μας να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας στην Ευρώπη. Δεσμευόμαστε να επενδύσουμε στους ανθρώπους και τις υποδομές μας για να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες μας», προσθέτει.

Η προοπτική ανάπτυξης με την επέκταση στην Ελλάδα, θέτει υπό εξέταση και άλλες ελληνικές πόλεις

Ενώ η Cegeka ξεκινά τη δραστηριότητά της στην Αθήνα, η εταιρεία σκέφτεται ήδη να επεκταθεί και σε άλλες ελληνικές πόλεις, όπως η Θεσσαλονίκη, στο εγγύς μέλλον. Η επέκταση στην Ελλάδα είναι μια στρατηγική κίνηση που ευθυγραμμίζεται με τον στόχο της Cegeka να προσφέρει τεχνολογικές λύσεις υψηλής ποιότητας στους πελάτες της και να εδραιώσει τη θέση της ως κορυφαίος πάροχος τεχνολογίας στην Ευρώπη, επενδύοντας σε ανθρώπους και σε τεχνολογίες όπως υβριδικό cloud, τεχνητή νοημοσύνη (AI), ασφάλεια στον κυβερνοχώρο κ.λπ.

Το άνοιγμα του γραφείου στην Αθήνα αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της Cegeka για ανάπτυξη και επέκταση. «Ανυπομονούμε να οικοδομήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις – σε στενή συνεργασία – με πελάτες στην Ευρώπη και με τα ταλέντα πληροφορικής στην Ελλάδα», καταλήγει ο Stijn Bijnens.

(Δελτίο Τύπου)

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + eighteen =