αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Bulgari άνοιξε νέα μονάδα παραγωγής στην Ιταλία: Επενδύει δεκάδες εκατ. ευρώ και δημιουργεί 200 νέες θέσεις εργασίας

Η Bulgari άνοιξε νέα μονάδα παραγωγής στην Ιταλία: Επενδύει δεκάδες εκατ. ευρώ και δημιουργεί 200 νέες θέσεις εργασίας

Η Valenza, η πόλη στη βόρεια Ιταλία η οποία αποτελεί το κέντρο της βιομηχανίας κοσμημάτων στη χώρα βλέπει τις επενδύσεις να επανέρχονται ύστερα από μια δεκαετία στασιμότητας στην ευρωζώνη.

Κατά την χειρότερη περίοδο της οικονομικής ύφεσης, οι ιταλικές εξαγωγές κοσμημάτων διήλθαν κρίση και σημείωσαν πτώση 30% (κατ’ όγκο) την τριετία που προηγήθηκε του 2009 και πολλά από τα εκατοντάδες εργαστήρια κοσμημάτων γύρω από την πόλη αναγκάστηκαν να κλείσουν.

Όμως φέτος, ο οίκος πολυτελών κοσμημάτων, Bulgari,  άνοιξε μια νέα μονάδα παραγωγής από αστραφτερό γυαλί στα περίχωρα της πόλης, η οποία αποτελεί επένδυση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, όπως σημειώνει το Thessaliaeconomy.gr.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Bulgari, Jean-Christophe Babin, επισημαίνει ότι η δαπάνη αυτή θα αυξήσει τις δυνατότητες της επιχείρησης στην Ιταλία κατά 50% ενώ αναμένεται και περαιτέρω επένδυση στη μονάδα, η οποία θα αυξήσει και το εργατικό δυναμικό από 500 σε 700 άτομα μέσα σε δύο χρόνια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − four =