αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η Beat είναι μια πολυεθνική, έχει τη στήριξη της αντιπολίτευσης και θέλει να λειτουργεί εκτός νόμου»: Η απάντηση του Θ. Λυμπερόπουλου

«Η Beat είναι μια πολυεθνική, έχει τη στήριξη της αντιπολίτευσης και θέλει να λειτουργεί εκτός νόμου»: Η απάντηση του Θ. Λυμπερόπουλου

Νέα μάχη έχει ξεσπάσει, αυτή τη φορά στις δικαστικές αίθουσες, ανάμεσα στην γνωστή εφαρμογή Beat και τον Πρόεδρο του ΣΑΤΑ, Θύμιο Λυμπερόπουλο. Η εταιρία ζητά αποζημίωση ύψους 260.000 ευρώ, για βλάβη της επιχειρηματικής δραστηριότητάς της και για δυσφήμιση. Όπως ήταν λογικό, ήρθε και η απάντηση της άλλης πλευράς.

«Πρόκειται για μια πολυεθνική η οποία έχει τη στήριξη της αντιπολίτευσης και είναι ξεκάθαρο πως δεν θέλει να λειτουργήσει βάσει των όσων προβλέπει ο νόμος», τόνισε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, μιλώντας στη HuffPost Greece. Και συμπλήρωσε: «Δηλαδή είναι συκοφαντική δυσφήμιση όταν λέμε πως δεν μπορεί να λειτουργεί χωρίς να έχει συνάψει συμβάσεις με τους οδηγούς των ταξί ή όταν λέμε πως δεν μπορεί να εισπράττει μέσω τρίτου; Που είναι η συκοφαντία εδώ; Με τη στάση μας προστατεύουμε το δημόσιο συμφέρον».

Όπως διευκρίνισε, θα περιμένει να συζητηθεί και να ψηφιστεί στη Βουλή το προσεχές διάστημα το νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών που θέτει νέους κανόνες στην δραστηριοποίηση σε εταιρείες όπως η Beat και η Uber και ακολούθως θα εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο θα απαντήσει στην αγωγή της εταιρείας.

Τονίζει πάντως πως είναι «αξιοπερίεργο πως η Beat κατέθεσε αγωγή σε εμένα προσωπικά και όχι στον ΣΑΤΑ ή την Ομοσπονδία τις θέσεις των οποίων εκπροσωπώ με έγκριση από τα Διοικητικά Συμβούλια. Και να θυμίσω πως τα ίδια επιχειρήματα που προβάλω εγώ για την εταιρεία προβάλλει και ο υπουργός ο κ.Σπίρτζης. Αγωγή όμως δεν έκαναν ούτε στον ΣΑΤΑ ούτε στον υπουργό».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + three =