αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Beat δεν διαχειρίζεται πλέον την εφαρμογή στην Ελλάδα. Τι δήλωσε ο Ν. Δρανδάκης για τα αυξανόμενα παράπονα

Η Beat δεν διαχειρίζεται πλέον την εφαρμογή στην Ελλάδα. Τι δήλωσε ο Ν. Δρανδάκης για τα αυξανόμενα παράπονα

Από τον Νοέμβριο του 2019 είχε γίνει ευρέως γνωστό: Η ελληνική ομάδα της Beat δεν διαχειρίζεται πλέον την εφαρμογή στη χώρα μας. Το είχε δηλώσει ο Νίκος Δρανδάκης, σε ανάρτηση του στο Facebook. «Το Beat είναι διαθέσιμο και λειτουργεί σε 22 πόλεις σε όλη τη Ν. Αμερική (χωρίς την Ελλάδα πλέον την οποία δεν διαχειριζόμαστε), εξυπηρετεί σχεδόν ένα εκατομμύριο διαδρομές κάθε μέρα που περνάει(!), με εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ ετήσια καθαρά έσοδα», έγραφε ανάμεσα σε άλλα ο ιδρυτής της εταιρίας.

Η διαχείριση της ελληνικής version της Beat, έχει περάσει στον Όμιλο Daimler. Σημειώνεται ότι ο Γερμανικός Όμιλος εξαγόρασε το 100% της Taxibeat ΕΠΕ, το 2017. H εξαγορά είχε γίνει μέσω της θυγατρικής του Ομίλου, MyTaxi, η οποία δραστηριοποιείται στο ίδιο πεδίο με την Beat.

Τώρα ο Νίκος Δρανδάκης ρωτήθηκε για τα αυξανόμενα παράπονα που καταγράφονται, σχετικά με την λειτουργία της εφαρμογής στην Ελλάδα. Και απάντησε. «Είναι μια μεταβατική περίοδος. Πάντως θα φτιάξει», δήλωσε στην Καθημερινή. Και συμπλήρωσε: «Θα πάρει λίγο χρόνο. Είναι αυτό που λέμε “θα γίνει λίγο χειρότερο πριν γίνει καλύτερο”».

Μένει να δούμε πως θα πορευτεί η εφαρμογή στο προσεχές χρονικό διάστημα, σε οτι αφορά την λειτουργία στην χώρα μας. Αφού όπως λένε αρκετοί χρήστες, η ποιότητα των υπηρεσιών έχει πέσει σε σχέση με το παρελθόν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =