αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Avin αναζητά συνεργάτες- Επιχειρηματίες για τη διαχείριση πρατηρίων σε διάφορες περιοχές

Η Avin αναζητά συνεργάτες- Επιχειρηματίες για τη διαχείριση πρατηρίων σε διάφορες περιοχές

Το δίκτυο των ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων AVIN αναπτύσσεται και αναζητά Συνεργάτες-Επιχειρηματίες  για τη διαχείριση πρατηρίων.

Ως εταιρεία, η AVIN OIL αναζητά συνεχώς τρόπους να γίνεται καλύτερη. Η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί για την AVIN OIL δέσμευση και ψάχνει συνεχώς για φιλόδοξους επιχειρηματίες για να την βοηθήσουν να το πετύχει. Συνδυάζοντας την εμπειρία, τους πόρους και την υποστήριξή της, με το ταλέντο σας, την θετική διάθεση και το πάθος για το λιανικό εμπόριο δημιουργείτε μια ισχυρή συμμαχία.

Εσείς ως επιχειρηματίας, θα συμβάλετε με τις ικανότητες σας και την δέσμευσή σας για την επιτυχία, και η AVIN OIL θα σας παρέχει το πρατήριο και τον βασικό εξοπλισμό του, την τεχνογνωσία, την εκπαίδευση και την υποστήριξη. Η AVIN OIL δίνει έμφαση στον τρόπο που δουλεύετε μαζί για να αναπτύξετε την επιχείρηση μέσα σε ένα ειλικρινές και ανοιχτό πλαίσιο συνεργασίας.

  • Απαιτούμενο κεφάλαιο κίνησης: 10.000-15.000 ευρώ
  • Εγγύηση το ύψος της οποίας εξαρτάται από τον τύπο του πρατηρίου υγρών καυσίμων
  • Τα ετήσια κέρδη σας εξαρτώνται σε ένα βαθμό από το μέγεθος του πρατηρίου υγρών καυσίμων της AVIN που θα αναλάβετε και ανάλογα με την απόδοση σας υπάρχει πάντα η δυνατότητα για αύξηση του εισοδήματός σας, για αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες του πλάνου.
  • Παρέχεται από την εταιρεία μας η δυνατότητα κατάρτισης επιχειρηματικού πλάνου με μια αναλυτική πρόβλεψη των πωλήσεων, καθώς και των αντίστοιχων προσδοκώμενων κερδών

Η εταιρία αυτή τη στιγμή αναζητά συνεργάτες- επιχειρηματίες στις παρακάτω περιοχές. Αναλυτικές πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 16 =