αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Apple φέρνει το ChatGPT στο iPhone!

Η Apple φέρνει το ChatGPT στο iPhone!

Η Apple θα συνεργαστεί με την OpenAI για να φέρει την τεχνολογία γενετικής τεχνητής νοημοσύνης και το ChatGPT στις συσκευές της, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο τεχνολογικός κολοσσός στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου των προγραμματιστών του. Eτσι υπηρεσίες όπως η Siri και άλλες εφαρμογές θα έχουν και τη δυνατότητα βοήθειας από το chatbot.

Η ενσωμάτωση του ChatGPT θα είναι διαθέσιμη αργότερα φέτος, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης. Η πρόσβαση στο τσάτμποτ θα είναι δωρεάν.

Σύντομα, η ψηφιακή βοηθός Siri θα μπορεί να αξιοποιεί το ChatGPT, ανέφερε η Apple. «Για παράδειγμα, αν χρειάζεστε ιδέες για ένα μενού μπορείτε να ρωτήσετε τη Siri και η ίδια θα τροφοδοτήσει αυτόματα τις πληροφορίες αυτές στο ChatGPT δίνοντάς σας μια απάντηση. Η Apple ενσωματώνει επίσης το ChatGPT σε εργαλεία όπως το Writing Tools, το οποίο σας επιτρέπει τη δημιουργία περιεχομένου με τη βοήθεια του ChatGPT, συμπεριλαμβανομένων εικόνων».

Η Apple ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι συνεργάζεται με την OpenAI για την ενσωμάτωση του ChatGPT στις συσκευές της, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος Tim Cook δήλωσε ότι το «επόμενο μεγάλο βήμα» της κατασκευάστριας εταιρείας iPhone θα καθοδηγείται από τη γεννητική τεχνητή νοημοσύνη και τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης μια νέα πλατφόρμα, την “Apple Intelligence” η οποία θα βοηθάει τους χρήστες στη δημιουργία κειμένου και εικόνων και στη συγκέντρωση των πιο σχετικών δεδομένων όταν τα χρειάζονται. Η ψηφιακή βοηθός Siri επίσης θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για να εκτελεί με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τις εργασίες της, όπως ανακοίνωσε η Apple.

Παρουσίασε επίσης νέες εκδόσεις στα λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούν οι συσκευές iPhone, iPad και Mac.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + six =