αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Apple ετοιμάζει το επετειακό iPhone 8 και αυτές είναι οι πληροφορίες που ξέρουμε

Η Apple ετοιμάζει το επετειακό iPhone 8 και αυτές είναι οι πληροφορίες που ξέρουμε

Όσο και να προσπαθεί η Apple να μην υπάρχουν διαρροές από τα iPhones που ετοιμάζει κάθε χρόνο, δεν τα καταφέρνει. Πριν γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις βλέπουμε σχέδια, φωτογραφίες, θήκες και πληροφορίες για τεχνικά χαρακτηριστικά και αρκετές διαρροές πέφτουν μέσα.

Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον για το τι θα ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο είναι μεγαλύτερο από ποτέ, μιας και περιμένουμε το επετειακό iPhone 8 με αφορμή τα 10α γενέθλια του iPhone.

Σήμερα δημοσιεύονται κάποια σχέδια τα οποία λέγεται ότι έρχονται από το εργοστάσιο της Foxconn και ότι είναι τα τελικά του επετειακού iPhone 8. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες (για τις οποίες δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι) αυτό είναι το σχέδιο που χρησιμοποιείται κατά την διαδικασία κατασκευής του iPhone με οθόνη 5.8 ιντσών OLED που χρησιμοποιεί 2.5D glass.

Όπως έχει υποστηρίξει ο γνωστός αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, η εμπρόσθια κάμερα του iPhone 8 θα διαθέτει 3D scanner για αναγνώριση προσώπου. Μάλιστα η Apple θεωρείται ότι μπορεί να έχει προβλήματα με την παραγωγή της συγκεκριμένης τεχνολογίας, κάτι που είναι πιθανό να οδηγήσει στην καθυστέρηση της κυκλοφορίας.

Όπως σημειώνει το Techblog.gr, τα κουμπιά στο πλάι θα είναι μηχανικά, δεν θα μπορείς να τα πατάς, αλλά θα αισθάνεσαι το haptic feedback όταν αλλάζεις την ένταση του ήχου ή ανοίγεις το κινητό. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι ενσωματωμένος κάτω από την οθόνη.

Για τα συγκεκριμένα σχέδια κρατάμε πολλές επιφυλάξεις, όμως και στο παρελθόν έχουμε δει αξιόπιστες διαρροές περίπου ένα εξάμηνο πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Αν θεωρήσουμε ότι το iPhone 8 θα μοιάζει κάπως έτσι, τότε η Apple θα κάνει σημαντικές αλλαγές από το design που μας έχει συνηθίσει. Όπως έκαναν LG και Samsung, αφήνει πίσω της τα μεγάλα bezel για τα οποία έχει δεχτεί έντονη κριτική.

iphone 8

iphone 8

iphone 8

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − ten =