αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Amazon προσλαμβάνει 75.000 άτομα για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση- Link για αιτήσεις

Η Amazon προσλαμβάνει 75.000 άτομα για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση- Link για αιτήσεις

Η Amazon ακόμα αντιμετωπίζει μια εκτόξευση στον αριθμό των ηλεκτρονικών παραγγελιών εν μέσω πανδημίας, οπότε αποφάσισε να προσλάβει ακόμα 75,000 εργαζόμενους, επιπλέον των 100,000 θέσεων εργασίας που δημιούργησε τον προηγούμενο μήνα.

“Συνεχίζουμε να βλέπουμε αύξηση στη ζήτηση, όσο οι ομάδες μας υποστηρίζουν τις κοινότητές τους, συνεπώς θα συνεχίσουμε να προσλαμβάνουμε και άλλους εργαζομένους” δήλωσε η εταιρεία σε blog post της. “Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο www.amazon.com/jobsnow”.

Οι 100,000 θέσεις πλήρους και μερικής απασχόλησης που η Amazon ανακοίνωσε τον προηγούμενο μήνα έχουν καλυφθεί πλήρως, πρόσθεσε η εταιρεία. Οι εργαζόμενοι αυτοί δουλεύουν σε εγκαταστάσεις της Amazon μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, ακόμα παρουσιάζονται μεγάλες περίοδοι αποστολής των παραγγελιών από το e-commerce site. Για παράδειγμα, παραγγελίες για είδη φαγητού, laptops και περιφερειακά υπολογιστών μπορεί να πάρουν τέσσερις ή πέντε μέρες για να φτάσουν στον παραλήπτη. Άλλα προϊόντα, όπως τυπογραφημένα βιβλία, μπορεί να χρειαστούν παραπάνω από τρεις εβδομάδες για να γίνει η παράδοσή τους.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια waitlist για παραγγελίες που αφορούν είδη τροφίμων. Οι μεγάλες περίοδοι αποστολής των παραγγελιών αφορούν και τους πελάτες που έχουν εγγραφεί στο Amazon Prime, το οποίο κανονικά αποστέλλει μια παραγγελία σε μια ή δυο μέρες.

Αναμένεται να φανεί κατά πόσο οι νέες θέσεις εργασίας θα λύσουν το πρόβλημα παραγγελιών της Amazon. Στο ενδιάμεσο, η εταιρεία αντιμετωπίζει όλο και μεγαλύτερους προβληματισμούς για το εάν οι αποθήκες της γίνουν σημεία διασποράς του κορονοϊού. Πρόσφατα, ένας ικανός αριθμός από εργαζόμενους επιβεβαιώθηκε πως έχει προσβληθεί από την ασθένεια σε αποθήκες της Amazon σε όλη την χώρα, γεγονός που έχει οδηγήσει σε διαμαρτυρίες και έρευνες, σε πολιτειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο.

Ως απάντηση, η εταιρεία άρχισε να διανέμει μάσκες και να πραγματοποιεί ελέγχους θερμοκρασίας σε όλους τους εργαζομένους της, πριν αυτοί αποκτήσουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις. Επίσης, η Amazon εργάζεται πάνω στη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης διαδικασίας ελέγχου για COVID-19, για όλους τους εργαζόμενους στις αποθήκες της.

Πηγή: Pc Magazine

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 5 =