αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ« Η Amazon θα καταρρεύσει»: Ο Jeff Bezos έκανε αυτή την πρόβλεψη σε εσωτερικό meeting. Και εξήγησε την άποψη του

« Η Amazon θα καταρρεύσει»: Ο Jeff Bezos έκανε αυτή την πρόβλεψη σε εσωτερικό meeting. Και εξήγησε την άποψη του

Σε μια δυσοίωνη πρόβλεψη προχώρησε ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Amazon Τζεφ Μπέζος, αφήνοντας άναυδα μέλη του επιτελείου του με τα οποία συναντήθηκε.

Στην εν λόγω συνάντηση, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου προειδοποιώντας πως κάποτε η Amazon, θα καταρρεύσει.

«Η Amazon δεν είναι πολύ μεγάλη για να αποτύχει. Στην πραγματικότητα προβλέπω ότι μια μέρα θα καταρρεύσει. Η Amazon θα χρεοκοπήσει. Εάν δείτε μεγάλες εταιρείες, ο κύκλος ζωής τους τείνει στα περίπου 30 και κάτι χρόνια, όχι στα 100 χρόνια», ανέφερε ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με ηχογράφηση που επικαλείται ότι άκουσε το CNBC.

Η χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας υπερβαίνει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια σήμερα.

Ωστόσο ο Μπέζος προέβη στα ανωτέρω σχόλια με αφορμή την κατάρρευση αλυσίδας λιανικής, που κατέθεσε αίτηση χρεοκοπίας τον Οκτώβριο, ενώ μέρος της άσχημης πορείας της θεωρείται ότι έπαιξε ρόλο και ο ανταγωνισμός της με την Amazon.

Μάλιστα ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη προειδοποίησε ότι η αρχή του τέλους θα έρθει όταν η εταιρεία αρχίζει να εστιάζει στον εαυτό της αντί για τους πελάτες της. «Πρέπει να προσπαθήσουμε να καθυστερήσουμε αυτήν την ημέρα όσο περισσότερο γίνεται», είπε σύμφωνα με το CNBC.

Πηγή: Mononews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =