αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Amazon επεκτείνει την υπηρεσία Prime σε νέες αγορές και θέλει να κυριαρχήσει

Η Amazon επεκτείνει την υπηρεσία Prime σε νέες αγορές και θέλει να κυριαρχήσει

Η Amazon θέλει να επεκτείνει την υπηρεσία Prime σε νέες μεγάλες αγορές και πραγματοποιεί τις κατάλληλες κινήσεις. Τώρα, προσέλαβε τον Jamil Ghani, ο οποίος εργαζόταν στην εταιρία Target και ήταν υπεύθυνος για την καινοτομία και τη στρατηγική. Εκεί το έμπειρο στέλεχος είχε αρμοδιότητες που είχαν να κάνουν με το πως το παραδοσιακό λιανεμπόριο πρέπει να βρει τον δρόμο του στη εποχή του ίντερνετ. Εκεί μάλιστα διηύθυνε μια ομάδα 150 ατόμων και μένει να δούμε ποια θα είναι τα δεδομένα στην Amazon.

Ο τεχνολογικός γίγαντας θέλει να επεκτείνει την υπηρεσία Prime σε νέες αγορές. Κι αυτό διότι πολλοί αναλυτές εκτιμούν ότι η ανάπτυξη της εν λόγω υπηρεσίας θα επιβραδυνθεί στις ΗΠΑ. Ήδη, άλλωστε, περίπου το 50% των αμερικανικών νοικοκυριών έχουν κάνει εγγραφή σε αυτή, όπως σημειώνει το Recode.net. Και πληρώνουν φυσικά την ετήσια συνδρομή των 99 δολαρίων.

Το Prime περιλαμβάνει αρκετά προνόμια, όπως βίντεο και streaming Μουσικής, που αν θέλει να τα αποκτήσει κάποιο μη μέλος πρέπει να πληρώσει χρήματα. Πριν 4 μήνες η Amazon λάνσαρε το Prime στην Ινδία. Ενώ επίσης μια αγορά στην οποία πιστεύει η εταιρία είναι η Κίνα. Επίσης, μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, αναμένεται να δούμε την υπηρεσία και στην Ολλανδία.

Όλα αυτά, λίγο μετά την «πρεμιέρα», έστω και σε δοκιμαστικό στάδιο, των ντελίβερι μέσω drones που έκανε η Amazon. Μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει το (όχι τόσο μακρινό) μέλλον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 4 =