αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Amazon βρήκε τον τρόπο για να παραδίδει πακέτα μέσα στα σπίτια πελατών ενώ αυτοί λείπουν

Η Amazon βρήκε τον τρόπο για να παραδίδει πακέτα μέσα στα σπίτια πελατών ενώ αυτοί λείπουν

Μπορεί ένας τεχνολογικός γίγαντας να έχει σκεφτεί τα πάντα γύρω από τη λειτουργία του, ωστόσο πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκαν τα στελέχη της Amazon. Και αποφάσισαν να λύσουν ένα χρόνιο πρόβλημα: το πως θα παραδίδουν με ασφάλεια τα πακέτα με τις παραγγελίες, μέσα στα σπίτια των πελατών, ενώ αυτοί λείπουν.

Κατόπιν χιλιάδων παραπόνων χρηστών, ότι η εταιρεία παραδίδει τα πακέτα τους στους γείτονες ή ότι τα αφήνει στις εισόδους κτιρίων, πλέον η Amazon προσανατολίζεται σε μια «έξυπνη» τεχνολογία παράδοσης ικανή να παραδίδει τις παραγγελίες στον χώρο του παραλήπτη τους ακόμα και όταν εκείνοι απουσιάζουν.

Είναι το σύστημα home access. Πρόκειται σύντομα να περάσει σε φάση δοκιμών και βασίζεται σε ένα κωδικό μίας χρήσης με τη βοήθεια του οποίου ο άνθρωπος της Amazon θα μπορεί να μπει στο σπίτι του πελάτη προκειμένου να αφήσει το πακέτο του.

Όπως σημειώνει το Βήμα, αυτό θα μπορεί να εφαρμοστεί σε σπίτια τα οποία είναι εξοπλισμένα με «έξυπνες» κλειδαριές οι οποίες συνδέονται με το Διαδίκτυο και επιτρέπουν στους κατόχους τους να ελέγχουν το ξεκλείδωμά τους εξ αποστάσεως π.χ. μέσω smartphone. Κάτι τέτοιο, θα επιτρέπει την είσοδο του διανομέα στο γκαράζ ή στον εσωτερικό χώρο της εισόδου του κτιρίου του παραλήπτη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =