αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Airbnb μόλις «σήκωσε» χρηματοδότηση ύψους 1 δισ. δολαρίων (και πλέον έχει πραγματικά μεγάλη αξία)

Η Airbnb μόλις «σήκωσε» χρηματοδότηση ύψους 1 δισ. δολαρίων (και πλέον έχει πραγματικά μεγάλη αξία)

Οι «υψηλές πτήσεις» για την Airbnb συνεχίζονται. Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να έχει βρει εμπόδια, σε σχέση με την δραστηριοποίηση της σε κάποιες χώρες, ωστόσο φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τη διάσημη πλατφόρμα. Τώρα, η Airbnb ολοκλήρωσε νέο γύρο χρηματοδότησης ύψους 1 δισ. δολαρίων, όπως μεταδίδει το CNBC.

Πλέον, η συνολική αξία της εταιρίας, αποτιμάται στα 31 δισ. δολάρια. Σημειώνεται, ότι από την ίδρυση της το 2008, έχει λάβει πάνω από 3 δισ. δολάρια σε χρηματοδοτήσεις. Τότε την startup είχαν δημιουργήσει οι Brian Chesky, Joe Gebbia και Nathan Blecharczyk. Με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, κάτι που ισχύει μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν μέχρι τώρα επίσημες ανακοινώσεις για το πως θα επενδύσει η Airbnb τη νέα χρηματοδότηση. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως, ότι θα εστιάσει ακόμα περισσότερο στη διεθνή επέκταση της. Είναι επίσης σημαντικό, ότι από τα μισά του 2016 και μετά, η εταιρία έγινε (επιτέλους) κερδοφόρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × four =