αρχικηVIRALΗ Airbnb αναζητά 12 άτομα για να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο δωρεάν για 12 μήνες. Μήπως ενδιαφέρεσαι;

Η Airbnb αναζητά 12 άτομα για να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο δωρεάν για 12 μήνες. Μήπως ενδιαφέρεσαι;

Πως θα σου φαινόταν να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο δωρεάν, για 12 μήνες; Αν αυτό το σενάριο σου μοιάζει ονειρικό, σου έχουμε καλά νέα: Τώρα γίνεται πραγματικότητα.

Η Airbnb προσφέρει μια once-in-a-lifetime ευκαιρία: Αναζητά 12 άτομα για να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο για ένα έτος, δωρεάν. Και θα διαμείνουν σε ακίνητα που διαχειρίζεται η εταιρία.

Πιο συγκεκριμένα, η Airbnb αναζητά remote workers, digital nomads ή άλλους ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα τέτοιο εγχείρημα. Οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο να μιλούν Αγγλικά. Όσοι επιλεγούν θα ταξιδέψουν για 12 συνεχόμενους μήνες από τον Ιούλιο του 2021 έως τον Ιούλιο του 2022.

Κάθε άτομο που θα επιλεγεί, πέρα από την διαμονή θα λάβει επιδόματα μεταφοράς, και προτάσεις και πρόσβαση σε τοπικές εμπειρίες.

Σε αντάλλαγμα, οι συμμετέχοντες θα παρέχουν στην εταιρεία τακτικά updates και reports με τις εμπειρίες τους ενώ ταξιδεύουν, συμβάλλοντας στη «βελτίωση των μακροχρόνιων εμπειριών διαβίωσης και στη διαμόρφωση του μέλλοντος της ευέλικτης διαβίωσης στην Airbnb».

Αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες και να κάνεις την αίτηση σου εδώ ως τις 30 Ιουνίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − eight =