αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ 29χρονη μελισσοκόμος που έφτιαξε δική της εταιρία και μπήκε στη λίστα «30 Under 30» του Forbes (BINTEO)

Η 29χρονη μελισσοκόμος που έφτιαξε δική της εταιρία και μπήκε στη λίστα «30 Under 30» του Forbes (BINTEO)

Οι ιστορίες επιτυχίας μπορούν να ξεκινήσουν από οποιαδήποτε χώρα, οποιαδήποτε πόλη, οποιοδήποτε χωρίο. Ακόμα και από ένα… μελισσοκομείο. Κάπως έτσι ξεκίνησε τη διαδρομή της η Negin Mirsalehi. Η ίδια είναι σήμερα 29 χρονών και μπήκε στη λίστα «30 Under 30» του Forbes, για την Ευρώπη. Η οικογένεια της εκτρέφει μέλισσες. Και η ίδια βλέποντας από πρώτο χέρι τα θετικά που έχει το μέλι, αποφάσισε να πάει ένα βήμα παρακάτω.

Ίδρυσε μόλις πριν 2 χρόνια την εταιρία Gisou, μαζί με τον πατέρα της. Ένα brand φροντίδας μαλλιών, το οποίο έχει σαν βάση του το μέλι. Και κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Αποδεικνύοντας ότι ακόμα και σε «παραδοσιακά πεδία» υπάρχει πάντα χώρος για καινοτομία και νέες ιδέες. Αρκεί να έχεις κάποιες βασικές γνώσεις για το προϊόν που αποτελεί τον «πυρήνα» σου. Η νεαρή επιχειρηματίας, όπως εξηγεί στο παρακάτω βίντεο, είναι 6ης γενιάς μελισσοκόμος. Έτσι έμαθε από τον πατέρα της όλα τα «μυστικά» που αφορούν το μέλι και τις ιδιότητες του.

«Επιτυχία για εμένα, είναι το κάθε email που λαμβάνω από χαρούμενους πελάτες», τονίζει η ίδια.

Βέβαια η ίδια είναι και διάσημη blogger. Το It’s Possible σας είχε μιλήσει για αυτή, από τον Δεκέμβριο του 2017. Οι ακόλουθοι της Negin Mirsalehi στο Instagram φτάνουν σε αριθμό… τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας. Έχει 4,5 εκατ. followers. Στο Facebook έχει άλλους 174 χιλ. ακολούθους. Το αποτέλεσμα; Συνεργάζεται με διάφορες εταιρίες, και για κάθε διαφημιστικό Post που κάνει, η αμοιβή της μπορεί αν φτάσει μέχρι τα 20.000 δολάρια. Η ίδια εξηγεί ότι είναι ιδιαίτερα επιλεκτική στις συνεργασίες της. Αφού μόνο έτσι μπορείς να παράγεις ποιοτικό υλικό και αναπτύσσεις το κοινό σου.

«Η συμβουλή μου προς τους influencers που τώρα ξεκινούν, είναι να σκεφτούν τι είδους influencers θέλουν να γίνουν», λέει η Negin Mirsalehi.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 2 =